• Saka Crop Tops nganti Cutoffs, Celeb endi sing duwe gaya paling apik ing Coachella? Pilih kanggo Favorite!

    Saka Crop Tops nganti Cutoffs, Celeb endi sing duwe gaya paling apik ing Coachella? Pilih kanggo Favorite!Aku bubar saka akhir minggu sing edan ing Coachella ing Palm Springs, ing kana saliyane ndeleng puluhan pertunjukan sing luar biasa (xx, Major Lazer lan Phoenix-karo tamu khusus R Kelly-dadi favoritku!), Aku weruh akeh celeb sing padha nganggo klambi festival musik paling apik. Dina iku udakara 90 derajat, mula dadi seragam resmi kanggo pamiarsa yaiku celana pendek potongan, celana tank, lan ikat kepala kembang. Ayo goleki apa sing dianggo A-listers banjur pilih klambi sing paling apik! Solange kaget kabeh wong nalika dheweke tampil ing panggung karo pop indie Inggris xx. Ing kene, dheweke katon apik banget ing salah sawijining tren saiki, nganggo ireng lan putih. Julianne Hough ngrampungake kabeh partai gedhe, wiwit acara H & M nganti pesta kolam renang Lacoste kanthi kathok cendhak lan top potong / bustier. Model Agyness Deyn ditemokake nalika California kepenak ing pesta Henry Holland. Dheweke nganggo jins (kanthi suhu 90 derajat!) Lan tee sing gampang nganggo jubah turquoise. Ora bakal dadi Coachella tanpa ndeleng Diane Kruger. Dheweke tampil ing pesta H & M nganggo klambi: kaos H&M Rolling Stones, celana pendek cetak grafis, lan sepatu bot lutut suede. Chloe Sevigny urusan

    Waca Liyane

  • 5 Lulu Guinness kanggo Kaos Uniqlo Sing Apik-Apik-Apik!

    5 Lulu Guinness kanggo Kaos Uniqlo Sing Apik-Apik-Apik!Kolaborasi Lulu Guinness x Uniqlo tekan toko dina Senin, lan aku pengin menehi tampilan saka kaos sing paling apik banget $ 19,90. Mangkene limang fa favoritku - sing siji sing paling disenengi?

    Waca Liyane

  • Demi Burnett Muncul Sarjana ing Swarga, lan Ora Ana Bencana total

    Demi Burnett Muncul Sarjana ing Swarga, lan Ora Ana Bencana totalDemi Burnett metu ing episode 'Sarjana Surga' pungkasan wengi, lan acara kasebut bisa ngrampungake crita dheweke kanthi apik.

    Waca Liyane

  • 24 Kaendahan sing Apik Banget Saka Runway Spring 2019

    24 Kaendahan sing Apik Banget Saka Runway Spring 2019Gaya rambut musim semi lan ide makeup musim semi sing paling apik banget. Ing ngisor iki tren kecantikan musim semi sing ora bisa dibahas dening editor.

    Waca Liyane

  • 9 Aturan Kerja Sing Nggumunake (Miturut Wong lanang)

    9 Aturan Kerja Sing Nggumunake (Miturut Wong lanang)Kita kabeh ngerti manawa seks oral iku penting. Kasunyatan sing nyenengake: Salah sawijining fellatio paling awal ing literatur kedadeyan ing salah sawijining bait saka penyair Romantis Inggris, Percy Bysshe Shelley, sing tilar donya ing taun 1822. (Intine 'Nyedhot, nyedhot, aku bakal padhang, lan aku padhang!' )

    Waca Liyane

  • Tuwuh Jalapenos: Cara Entuk Panas Panas

    Tuwuh Jalapenos: Cara Entuk Panas PanasTumbuh jalapenos ing omah minangka cara sing apik kanggo nambah masak kanggo masak! Pandhuan sing saya akeh nuduhake cara entuk panen sing gedhe.

    Waca Liyane

  • 8 Sifat Sederhana sing Ditindakake Kabeh Pakaryan Ahli Saben Dina

    8 Sifat Sederhana sing Ditindakake Kabeh Pakaryan Ahli Saben DinaIng sinau babagan tukang kebon lan petani sing paling apik, aku wis ngerteni yen dheweke nindakake sawetara perkara saben dina kanggo njamin panen sing akeh ... apa sampeyan uga nindakake iki?

    Waca Liyane

  • Monogram Khusus Super-Lucu Sampeyan Bisa Ngundhuh Gratis!

    Monogram Khusus Super-Lucu Sampeyan Bisa Ngundhuh Gratis!Ya, sampeyan maca kanthi bener: lucu banget lan gratis. (Rong barang favoritku!)

    Waca Liyane

  • Ketemu Glam Belleza Latina, Majalah Kaendahan Anyar sing Glamour lan Situs Web

    Ketemu Glam Belleza Latina, Majalah Kaendahan Anyar sing Glamour lan Situs WebApa sampeyan kelingan mami pisanan yen sampeyan dandanan? Aku kira-kira udakara 7 utawa 8 taun, lan produk kecantikan sing spesifik banget sing aku kepengin banget - bubuk longgar saka Maja, perusahaan kosmetik Spanyol sing lawas. Dheweke duwe penari flamenco ing bungkus abang lan ireng, lan ambune kaya kembang mawar, kaya ibuku. Saka dheweke aku ngerti yen 'nggabungake' iku penting amarga ana proyeksi apa sing ana ing njero ati. Lan ora nate katon kaya wong liya; yaiku babagan tresna sampeyan banjur nyoba kanggo dadi versi paling apik - ing saben segi. Ikon mode Isabel Toledo ujar paling apik ing edhisi pertama Glam Belleza Latina, majalah kecantikan anyar Glamour, ing koran sing dipilih wiwit tanggal 5 Maret. Dheweke ujar, 'Temokake keunikan sampeyan - yaiku kekuwatan banget sampeyan - banjur sorotake.' Majalah pertama jinis iki khusus kanggo nuestra belleza, iki minangka perayaan kaendahan unik saka Latinas, pelangi sing kalebu warna, tekstur, lan bentuk sing beda-beda. Apa apik tenan yen iki sing katon ing Amerika? 'Kaendahan Latin minangka pelangi. Kita duwe ireng, duwe putih, duwe karamel. Kita

    Waca Liyane

  • 31 Leos Terkenal sing Lair kanggo Kawigaten

    31 Leos Terkenal sing Lair kanggo KawigatenLeos sing misuwur kalebu Meghan Markle, Jennifer Lopez, lan Kylie Jenner. Selebriti Leo iki lair dadi sorotan utama!

    Waca Liyane