30 Sing Bisa Digunakake ing Pesta Liburan Yen Sampeyan dudu Wong Gaun

Nggawa jumpsuits. Apa sing Dipakai ing Pesta Liburan Yen Sampeyan

Gambar Getty



Mesthine ora bakal ujar manawa ing taun 2017, ora prelu nganggo klambi nalika pesta. Nanging, kadhang kala bisa dirasakake kaya ngono siji-sijine toko sing pengin adol sampeyan ing taun iki, adhedhasar jumlah slip velvet lan mini miniatur sing ditawakake kanggo jumpsuit perayaan - lan sapa sejatine sing ora seneng jumpsuit perayaan? Isih ana akeh sing pengin nylametake gaun, nanging butuh luwih akeh cara kanggo nemokake sing apik. Ing kene, kita wis ngrampungake sawetara langkah kanggo sampeyan lan nglacak 21 lembar sing cocog karo tagihan kasebut, apa sampeyan duwe pesta kantor sing sampeyan ora ngerteni (ing celana gaya pajama, paling ora sampeyan bakal kepenak ), pesta omah kanca (wektu sing luwih apik kanggo mbentuk kimono?), utawa acara dasi ireng (coba setelan sing disesuaikan nganggo sutra utawa payet). Gulung menyang toko kabeh, banjur maju lan nikmati sampanye lan hors d'oeuvres.