50+ Rencana Taman Wungu Gratis sing Dibangun Gratis lan Gampang Gampang Dibangun

Navigasi Cepet

Yen perabotan ing kebon mburi omah sing pantes dianugerahi utilitas sing apik, kasur kebon sing wungu dadi pesaing utama!



Intine, amben sing diangkat dadi kothak tanduran sing akeh. Kayane ora kaya swarane nalika diterangake kaya ngono, nanging bisa ngatasi akeh masalah. Ranjang taman sing nduwur nyedhiyakake got supaya tanduran ora udan sikil. Ruangan sing ditutup lan desain sing dhuwur nggawe kebon sampeyan luwih angel golek critter lan hama. Lan supaya kebon mburi omah sampeyan katon teratur lan rapi.



Nanging, babagan sing paling apik babagan kasur kebon?

Sampeyan bisa ngrancang nanging sampeyan pengin.



Apa sampeyan pengin nambah sistem irigasi, papan kanggo lenggah lan santai, rincian dekoratif kanggo nambah halaman sampeyan, utawa kain hardware ing ngisor lemah kanggo perlindhungan sing luwih apik saka hama, amben sing dipasang bisa ngatasi kabeh lan liya-liyane.

Sampeyan ora prelu kerja keras kanggo nggawe, amarga ana sawetara sing bisa dirakit sajrone pirang-pirang jam!

Konsep lan rencana kebon sing akeh banget kanggo kabeh wong - wiwit desain langsung sederhana kanggo pamula nganti sing akeh pengalaman lan menehi tantangan luwih sithik. Mangkene dhaptar seket rencana sing beda kanggo milih, diatur kanthi ukuran supaya gampang dipilih!



Pengin tuku amben sing luwih dhuwur tinimbang dibangun?

Amben logam 6-in-1 asli

Kita adol Birdies Garden Beds ing toko, amben kebon logam sing nomer 1 ing saindenging jagad.

Toko Toko

Tempat Tidur Wungu Cilik (ngisor 4 kaki)

Tanduran Tanduran 2 × 2

Tanduran Tanduran 2 × 2
Tanduran Tanduran 2 × 2. sumber

Ranjang taman 2 × 2 iki cocog karo kembang lan jamu lan bisa uga cocog ing latar mburi omah. Mbangun tanduran iki bisa mbutuhake gergaji meja, gergaji, penggerek, lan Kreg Jig, nanging sampeyan bisa nindakake tanpa akeh alat yen sampeyan trampil. Rancangane luwih rumit tinimbang kasur kebon liyane. Dadi, siyap-siyap kanggo sawetara kurva sinau yen sampeyan non-pro.

Materi Kayu
Ukuran 2'7 'x 2'7' x 17 '
Kesulitan Sedheng-Hard
Ragad $$



Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Rodha Herb

Tanduran Rodha Herb
Tanduran Rodha Herb. sumber

Tanduran kebon roda iki jembaré 32 inci, nanging papan sing kasedhiya kanggo nandur kurang sithik tinimbang sing sampeyan entuk saka amben kebon kothak. Kosok baline, katon apa-apa kajaba khas lan bisa nambah tambahan ing kebon mburi omah (lan terjangkau).

Yen sampeyan pengin nyoba ide DIY iki, ngerti manawa sampeyan kudu luwih saka selusin alat lan bahan sing beda - saka gergaji kanthi ukuran beda, gun paku, sander, nganti jreg kreg lan liya-liyane. Nanging aja padha sumelang! Pandhuan iki diwenehake kanthi pituduh lan ilustrasi sing gampang ditindakake.

Materi Kayu
Ukuran 2'8 'x 2'5' x 1 '
Kesulitan Atos
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Digedhakake ukuran bocah kanthi sikil

Tanduran Digedhakake ukuran bocah kanthi sikil
Tanduran Digedhakake ukuran bocah kanthi sikil. sumber

Sawetara prekara sing nyenengake kanggo jempol ijo tinimbang ndeleng bocah cilik sing mlebu kebon. Sing terakhir mbantu bocah supaya luwih cedhak karo alam, ngembangake katrampilan urip, lan entuk kajelasan mental. Yen anak duwe minat marang tetanduran lan alam, amben sing wis gedhe iki bisa uga menehi semangat supaya bisa terjun. Proyek DIY iki duwe ukuran sing cocog kanggo bocah. Wis cukup papan kanggo nampung sayuran cilik, uga bisa dipindhah.

Materi Kayu
Ukuran 3 'x 2' x 20 '
Kesulitan Gampang
Ragad $ - $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Tanduran Herb Deck

Tanduran Tanduran Herb Deck
Tanduran Tanduran Herb Deck. sumber

Apa sampeyan penyayang jamu? Yen sampeyan lagi, sampeyan bakal ndhudhuk tanduran ramuan iki. Ora akeh prelu dibangun - sore gratis, katrampilan dhasar tukang, lan pasokan sing bisa ditemokake kanthi gampang. Tanduran ramuan sing saya gedhe kompak lan bisa tahan cuaca. Lan kanthi pancing ing sisih, sampeyan uga bakal bisa nggantungake alat kebon. Pandhuan ora bakal menehi rincian, lan uga ngemot dhaptar sing bisa dicithak.

Materi Kayu, pos dek, balusters, bak utilitas plastik
Ukuran 3 'x 2' x 3 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Ranjang Taman Multi-Level

Ranjang Taman Multi-Level
Ranjang Taman Multi-Level. sumber

Apa sampeyan seneng nandur sayuran mangsa adhem kaya bit, brokoli, lan kembang kol? Mungkin sampeyan kepengin weruh kepiye sampeyan bisa nambah umur dawa dadi musim panas. Yen mangkono, sampeyan kudu mriksa tanduran kebon tingkat multi iki. Dhuwuré tanduran ora nglindhungi saka kewan sing kesasar, nanging uga menehi iyub-iyub kanggo nandur mangsa adhem, sauntara ngidini tanduran musim panas ing sisih ndhuwur siram srengenge.

Materi Kayu
Ukuran Macem-macem, nanging conto 3 'x 2' x 4 '
Kesulitan Medium-gampang
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Piramida Taman Vertikal

Piramida Taman Vertikal
Piramida Taman Vertikal. sumber

Tanduran vertikal saya misuwur, lan ora nggumunake. Cara iki luwih gampang dijaga. Panen tanpa repot, lan asring ngasilake karunia sing luwih sehat. Yen sampeyan pengin nyoba ngolah kebon vertikal, priksa ide piramida kebon iki. Cukup eling babagan sudut senyawa nalika nglereni. Iki mbutuhake katrampilan nggawe kayu, mula coba praktikake nganggo kayu kethokan supaya ora mbuwang-mbuwang pasokan piramida.

Materi Kayu
Ukuran 3 'x 3' x 6 '
Kesulitan Sedheng-Hard
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Taman Sudut Bertingkat

Taman Sudut Bertingkat
Taman Sudut Bertingkat. sumber

Michelle seneng rusa lan pasuryane sing lucu - nanging ora nalika dheweke ngethok kabeh ing kebone, kalebu sayuran lan jamu! Minangka solusine, dheweke mutusake tetanduran jamu ing dek yen rusa ora bisa digayuh. Taman ramuan tingkat DIY iki cocok banget karo rencana Michelle. Nduweni tapak cilik, bisa dipasang ing papan sing paling sempit. Lan tingkatan ngidini macem-macem tanduran sing luwih akeh.

Materi Kayu
Ukuran 3 'x 3' x 2.5 '
Kesulitan Sedheng-Hard
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Masonry Raised Garden

Masonry Raised Garden
Masonry Raised Garden. sumber

Dadi, sampeyan duwe akeh blok sing ora digunakake lan masonry? Sing paling cepet sing kudu ditindakake yaiku nelpon a njupuk ngrekrut perusahaan teka lan ngoleksi sampah - nanging aja nganti saiki! Nanging, priksa ide amben kebon iki.

Nyekel shovel, garu, papan 4 ', lan sampeyan siyap miwiti bangunan. Nanging, siji perkara sing kudu dielingi yaiku nimbang sepira ruangane lan jamu sing arep ditandur. Ramuan sing beda-beda mbutuhake macem-macem papan kanggo tuwuh optimal, lan sawetara bisa uga invasif.

Materi Kothak cerobong asep, blok cinder
Ukuran 3'4 'x 3'4' x 8-12 '
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Mundhung Ditingkat karo Bangku Wis Ndhuwur

Mundhung Ditingkat karo Bangku Wis Ndhuwur
Mundhung Ditingkat karo Bangku Wis Ndhuwur. sumber

Desain saka Chris Hill iki apik banget. Luwih dhuwur tinimbang kasur rata-rata sing digedhekake, lan dilengkapi bangku ing endi sampeyan bisa lungguh nalika panen, banyu, utawa tanduran ing kebon sampeyan. Lan proyek kasebut mung bakal nggawa sampeyan setengah dina yen sampeyan duwe pengalaman ngolah kayu. Gagasan amben iki bisa dadi hadiah sing sampurna kanggo tukang kebon tuwa utawa sapa wae sing golek tambahan sing apik lan apik ing halaman.

Materi Kayu
Ukuran 3'8 'x 4 'x 18.25' (67.5 'x 67.5' w / bangku)
Kesulitan Atos
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Meningkat Loro

Tempat Tidur Meningkat Loro
Tempat Tidur Meningkat Loro. sumber

Scott seneng nggawe kasur kebon. Nanging dheweke duwe kencing hewan peliharaan: papan ing pojok asring ora dimanfaatake. Dadi, tinimbang blanja-blanja golek amben kebon, dheweke nggawe model loro tingkat iki sing bisa digunakake saben inci. Iki nganggo desain persegi, bisa nampung tanduran luwih akeh tinimbang kasur kebon persegi panjang. Lan kanthi dimensi 4 × 4, sampeyan bisa ngemot luwih akeh kabecikan ramuan tanpa bisa ngganggu.

asale cacing kol
Materi Kayu
Ukuran 3'9 'x 3'9' x 8 '(nanging tingkat loro)
Kesulitan Sedheng
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Meningkat Sedeng (4-7 kaki)

Tanduran Taman Kayu sing Ditingkatake

Tanduran Taman Kayu sing Ditingkatake
Tanduran Taman Kayu sing Ditingkatake. sumber

Sampeyan bakal seneng ide amben sing dhuwur iki, luwih-luwih yen sampeyan manggon ing apartemen, kondo, utawa ing endi wae sing ora duwe ruangan ing kebon ing lemah. Panulis ora niat nggawe potongan dekorasi. Nanging amben taman iki minangka tambahan sing apik ing teras utawa geladak, luwih-luwih nalika sayuran seger lan organik wiwit tuwuh. Saben kasur duwe kothak kaki, dadi luwih akeh yen sampeyan butuh ruangan sing luwih gedhe kanggo sayuran.

Materi Kayu
Ukuran 4'4 'x 3'4' x 3 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $ - $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Wadah Taman Wungu

Wadah Taman Wungu
Wadah Taman Wungu. sumber

Maureen Fitzgerald, ibu Wisconsin, nemokake kasur kebon sing apik ing VegTrug nalika blanja ing sawijining dina. Nanging amben regane larang banget. Dadi, pasangane Jay mutusake nggawe wanita sing luwih gedhe - nanging kanthi rega sing luwih grapyak.

Sampeyan bisa nemokake pasokan sing dibutuhake kanggo amben kebon dhuwur iki ing toko hardware lokal, lan bangunan proyek DIY iki gampang banget.

Materi Kayu
Ukuran 4 'x 3'4 'x 3'
Kesulitan Sedheng
Ragad $$ - $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Taman Berkembang Leggy

Tempat Tidur Taman Berkembang Leggy
Tempat Tidur Taman Berkembang Leggy. sumber

Yen kewan kewan-kewan mesthi ana kerusakan ing kebon sampeyan utawa yen sampeyan angel banget nyuda gulma lan nyirami tanduran, amben kebon mini-mini iki bisa dadi solusine. Saliyane, persiyapan tegese nahan banyu bisa dadi masalah. Dadi, sampeyan bisa uga nyoba nambahake alat penyiram utawa tetes tetes DIY kaya sing ditindakake panulis.

Materi Kayu sing diolah tekanan
Ukuran 4 'x 4' x 3 '
Kesulitan Gampang
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Taman Kothak Kaki Persegi

Tempat Tidur Taman Kothak Kaki Persegi
Tempat Tidur Taman Kothak Kaki Persegi. sumber

Ranjang amben kebon iki nggunakake gardening sikil kothak teknik Gagasane gampang. Ukir bentuk alun-alun, gawe kothak kaki persegi, larik, banjur wiwiti tandur! Teknik kasebut minangka cara sing apik kanggo mbangun kebon cilik sing durung ditandur kanthi intensif. Pandhuan iki nyedhiyakake sampeyan babagan kabeh sing kudu dingerteni kanggo miwiti - saka milih lokasi, nggawe lemah sing pas, nganti sentuhan pungkasan sing gampang.

Materi Kayu, bahan pemblokiran gulma
Ukuran 4 'x 4' x 6 '
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


4 × 4 Tempat Tidur Wungu

4x4 Tempat Tidur Wungu
4 × 4 Tempat Tidur Wungu sumber

Ranjang mewah sing apik iki nyedhiyakake akeh ruangan ing sisih ngisor, mula oyot sayuran bisa tuwuh kanthi bebas lan bisa nyekel genggeman sing luwih apik. Desain kasebut duwe kurva sithik ing slat kanggo daya tarik visual. Tempat tidur sing wungu iki bisa njaga lemah ing papan lan tetep ngadeg nalika kewan cilik, bocah, lan barang-barang liyane sing nabuh. Sampeyan uga bisa nglukis stil kanthi warna sing beda kanggo warna sing ditambahake ing kebon sampeyan.

Materi Kayu
Ukuran 4 'x 4' x 16 '
Kesulitan Sedheng-Hard
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Ranjang Nginggil Gaya lan Dekorasi

Ranjang Nginggil Gaya lan Dekorasi
Ranjang Nginggil Gaya lan Dekorasi. sumber

'Kesederhanaan iku kaendahan,' jarene. Nanging ora salah yen nambah kompleksitas kanggo gaweyan sampeyan! Tanduran hiasan olahraga berlian iki, sing ora opsional nanging bisa nambah warna lan variasi ing ruangan sampeyan.

Nanging, cathet manawa proyek DIY iki luwih maju lan mbutuhake alat (lan pancegahan) luwih akeh tinimbang ide amben kebon kebon sampeyan.

Materi Kayu
Ukuran 4'4 'x 4'4' x 12.5 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Blok Cinder Blokir

Tempat Tidur Blok Cinder Blokir
Tempat Tidur Blok Cinder Blokir. sumber

Ora kabeh wong ngerti cara ngubengi papan kayu lan gergaji. Mungkin sampeyan kalebu kategori tukang kebon. Nanging ngangkat barang lan nyelehake ing papan iku bisa sampeyan tindakake, bener? Dadi, Jennifer duwe ide amben kebon kanggo sampeyan! Iki nggunakake blok cinder tinimbang kayu, ngilangi kebutuhan kanggo ngukur, ngethok, lan nggarap alat listrik. Sampeyan mung kudu nemokake papan sing tepat, level lemah, nyelehake blok, lan sampeyan siyap tuwuh sayuran favorit!

Materi Blok Cinder
Ukuran 4'8 'x 4'8' x 8 '
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Ranjang Ndhuwur Hoop House

Ranjang Ndhuwur Hoop House
Ranjang Ndhuwur Hoop House. sumber

Kalender bisa uga ujar yen musim panas. Nanging musim ing macem-macem wilayah bisa dadi angel amarga sadhar panganggit Stephanie Strickland. Ora mung cuaca sing anget lan bening, kebone kudu tahan musim panas sing kebak angin atos lan hawa adhem. Solusine yaiku taman omah kaca DIY iki. Tutup sing bisa dicopot supaya tanduran tetep aman lan tetep alus saka unsur-unsur kasebut, saengga sampeyan bisa nggarap kebon tanpa gangguan.

Materi Kayu, PVC, bolong kawat, kain kebon utawa sprei plastik
Ukuran Variabel, nanging kaya sing dituduhake, kothak 4 'x 6' x 1 ', dhuwur beda-beda
Kesulitan Sedheng
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Dasar DIY Wungu

Tempat Tidur Dasar DIY Wungu
Tempat Tidur Dasar DIY Wungu. sumber

Heather Clarke ngimpi turu ing taman suwene pirang-pirang taun. Nanging prospek bangunan lan belanja akeh dhuwit ing proses intimidasi dheweke. Ya nganti dheweke maju lan ngerti yen kasur kebon ora regane larang. Gagasan amben sing diunggahake iki mung regane Heather $ 35. Lan uga ramah kanggo pamula. Dheweke dudu ahli, nanging uga nindakake tugas sing apik banget.

Materi Kayu
Ukuran 4 'x 8' x 1 '
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Taman Wungu Sederhana lan Fungsional

Tempat Tidur Taman Wungu Sederhana lan Fungsional
Tempat Tidur Taman Wungu Sederhana lan Fungsional. sumber

Ide amben kebon WoodLogger sing bisa dibayangke minangka proyek sing apik banget kanggo para pamilik omah lan tukang kebon kanthi akeh lahan sing durung digunakake ing pekarangan. Ranjang ukuran 8 kaki sing dawa iki bisa ngayomi macem-macem tanduran, supaya dijaga saka hama lan suket sing invasi. Elinga yen tautan iki nggawa sampeyan instruksi kanthi video lengkap!

Materi Kayu, bahan pemblokiran gulma
Ukuran 4 'x 8' x 1 '
Kesulitan Gampang
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Amben Aluminium bergelombang

Amben Aluminium bergelombang
Amben Aluminium bergelombang. sumber

Dadi apa sing istimewa babagan tutorial iki? Kanggo pamula, iki ora nggunakake bahan sing biasa. Lan liyane, yen sampeyan ngetutake pandhuan menyang 'T', sampeyan bakal duwe karya seni ing kebon mburi omah. Ranjang taman iki nggunakake logam bergelombang lan kayu sing diolah tekanan.

Materi Aluminium bergelombang, kayu
Ukuran 4 'x 8' x 2'3 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Ranjang Taman Sederhana, Tanpa Frills

Ranjang Taman Sederhana, Tanpa Frills
Ranjang Taman Sederhana, Tanpa Frills. sumber

Tanduran mburi omah sing amba yaiku sing dibutuhake dening Stan Sullivan ing taun 2014. Iki minangka kanca sing cocog karo kebiasaan ngolah kebon. Dheweke entuk omah anyar, kanthi kebon amba. Saiki, kita entuk salah sawijining rencana amben kebon DIY sing digunakake Stan lan garwane nalika ngrancang tamane!

Materi Kayu
Ukuran 5'2 'x 5'2' x 8 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tabel salad mbanyoni mandhiri

Tabel salad mbanyoni mandhiri
Tabel salad mbanyoni mandhiri. sumber

Sampeyan seneng ide babagan kebon lan mangan apa sing sampeyan tuwuh. Nanging bisa uga ngolah lan ngilangi soda lan nggawe kekacoan sajrone proses, apa ora tuwung teh sampeyan? Yen ngono, coba meja salad DIY iki. Iki ngangkat sayuran ijo lan njaga supaya ora adoh saka hama ing lemah, lan sistem siraman mandhiri sing nyiram banyu saka wadhah lan oyot. Sampeyan mbutuhake usaha luwih dhisik. Nanging cukup akeh atur banjur lali yen wis rampung bangunan.

Materi Kayu, tong plastik, PVC
Ukuran 5'3 'x 2'3' x 3 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$ - $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Kayu sing Bisa Disambung

Tanduran Kayu sing Bisa Disambung
Tanduran Kayu sing Bisa Disambung. sumber

Rayan, sing nggawe desain iki, duwe grip karo kit planter prefab sing umum banget ing toko. Sampeyan ora bisa nyetel dhuwure utawa ukurane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Dadi, dheweke nggawe tanduran iki sing bisa sampeyan selaras supaya pas karo ruang sampeyan.

Saiki, cathet manawa penulis minangka produsen sing duwe pengalaman lan pandhuan iki wis cukup maju. Nanging aja nganti meden-medeni sampeyan. Kanthi instruksi, sampeyan bakal nggawe wektu iki cepet!

Materi Kayu, mbutuhake alat khusus
Ukuran 5'7 'x 3'7' x 15 '
Kesulitan Atos
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Kothak Wungu Cedar

Kothak Wungu Cedar
Kothak Wungu Cedar. sumber

Mbangun kebon sayuran ing kasur sing wis gedhe bisa uga akeh papan, lan bisa ngetrapake jogan sampeyan. Nalika alun-alun iku paling apik, sampeyan bisa uga butuh kombinasi kasur persegi lan persegi panjang sing bisa diselehake ing sudhut kanggo mbebasake tengah-tengah kebon. Yen kaya kahanan sampeyan, pandhuan DIY sing gampang kaya sing sampeyan butuhake. Waca tulisan kasebut, gunakake alat penting lan sawetara cedar tahan rot papan, lan sampeyan siyap dibangun.

Materi Kayu
Ukuran 6 'x 3' x 15 'utawa 4 'x 4' x 15'
Kesulitan Gampang
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Taman Wungu-Cap

Tempat Tidur Taman Wungu-Cap
Tempat Tidur Taman Wungu-Cap. sumber

Dawane 3 kaki lan dawa 6 kaki, desain amben taman iki cukup ruangane kanggo tomat lan tanduran liya, nanging isih cukup sempit kanggo sampeyan tekan tengah saka loro-lorone. Rantai tutup kasebut menehi kompleksitas, nanging nambah tampilan sing luwih lengkap ing amben kebon, lan menehi sampeyan ngaso lan nyelehake alat sampeyan.

Materi Kayu
Ukuran 6 'x 3' x 2 '
Kesulitan Gampang-Sedheng
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Taman Bertingkat Keyhole

Taman Bertingkat Keyhole
Taman Bertingkat Keyhole. sumber

Setel iki duwe akeh kaluwihan tinimbang amben kebon tradisional. Inti duwe keranjang kompos ing inti lan nggunakake macem-macem lapisan kanggo ngreksa kelembapan, dadi kebon sing produktif banget. Lan kanthi nggunakake watu kanggo nggawe ambang kunci / kebon, tanduran ora uwal saka panas srengenge lan hawa mangsa adhem. Tempat tidur taman iki butuh akeh angkat sing abot, nanging saben usaha kudu luwih ons.

Materi Watu, bahan kranjang utawa cabang
Ukuran Bunder 6 '
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Taman Cedar Wungu

Tempat Tidur Taman Cedar Wungu
Tempat Tidur Taman Cedar Wungu. sumber

Cedar minangka bahan sing cocog kanggo proyek konstruksi kayu. Iki tahan rusak, serangga, lan cuaca tanpa prelu bahan kimia, lan uga terjangkau. Ing pandhuan iki, Ana White nuduhake sampeyan cara nggawe kasur kebon cedar nggunakake piket pager sing ditemokake ing toko kothak gedhe.

Materi Papan pager cedar
Ukuran 6'2 'x 1'7' x 1 '
Kesulitan Gampang
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Dibuwang Asu-Bukti

Tanduran Dibuwang Asu-Bukti
Tanduran Dibuwang Asu-Bukti. sumber

Yen sampeyan winates ing babagan kebon, utawa kabeh sing sampeyan duwe yaiku loteng apartemen, proyek DIY iki bisa uga cocog kanggo sampeyan. Tanduran sing wungu iki nggunakake baja kethokan saka atap minangka lapisan, kanthi bolongan got sing dibor ing sadawane pangkalan, lan kerangka kerja abot. Kuwasa lan kaget banget, jerone nandur 2 kaki tegese sampeyan bisa tuwuh saka wortel nganti timun. Paling apik, ing dhuwur nggawe bukti asu. Ora ana paws sing nggali tanduran ing kene!

Materi Kayu, baja sheet (atap lawas), kain lanskap
Ukuran 6,25 'x 2' x 3 '
Kesulitan Medium-gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Wungu Gedhe (8+ kaki)

Kothak Tanduran Pagar

Kothak Tanduran Pagar
Kothak Tanduran Pagar. sumber

Carla lan Alex seneng preinan. Ora amarga dheweke bisa turu utawa turu ing Netflix, nanging amarga bisa nggawe barang sing keren kaya kothak tanduran iki. Proyèk DIY minangka upaya kaping pisanan kanggo tetanduran kebon sayuran, lan minangka awal sing apik! Kotak tanduran sing diunggahake digunakake nada cedar kayu sing diobati tekanan, luwih ramah anggaran tinimbang cedar standar. Mbangun kothak langsung lan sampeyan ora kudu kakehan wektu.

Materi Kayu
Ukuran 8 'x 2' x 1 '
Kesulitan Gampang
Ragad $ - $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Mundhung Wungu Kanthi Pager Sisih Sing Bisa Dipecat

Mundhung Wungu Kanthi Pager Sisih Sing Bisa Dipecat
Mundhung Wungu Kanthi Pager Sisih Sing Bisa Dipecat. sumber

Ranjang sing diangkat nyedhiyakake sawetara kontrol hama lan kewan. Lan tembok sing luwih dhuwur, luwih becik sampeyan nglindhungi critter. Nanging, tembok sing luwih dhuwur uga nambah rasa ora nyaman. Dadi, kepiye Greg Holdsworth ngatasi masalah iki? Sederhana Tambah dipindhah tembok. Lan sisih paling apik, sampeyan ora kudu miwiti saka awal. Sampeyan bisa nambah menyang kasur kebon sing wis ana. Yen kaya ide sing apik, priksa pandhuan DIY iki.

kepiye panen tebu
Materi Kayu, dowel, PVC, strip furring
Ukuran 8 'x 2' x 3 '
Kesulitan Gampang-Sedheng
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Paling Wungu

Tempat Tidur Paling Wungu
Tempat Tidur Paling Wungu. sumber

'Aja ngadili buku miturut isine,' ujare wong liya. Ranjang sing wungu iki bisa uga katon sepele. Nanging yen dipikir kanthi tliti, manawa siji iki ora mung ‘meh!’ Tututi pandhuan langkah demi langkah dening Johanna Silver lan sinau babagan cara nggawe kasur kebon utama. Salah sawijining sing bisa njaga hawa beku lan manuk tetep ora bisa ditemokake. Oh, lan ngileni tanduran sampeyan. Pancen tenan!

Materi Kayu, PVC, rebar, tutup baris ngambang, kain bolong hardware
Ukuran 8 'x 4' x 1 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$ - $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Taman Wungu Tanduran Taman

Tanduran Taman Wungu Tanduran Taman
Tanduran Taman Wungu Tanduran Taman. sumber

Papan kayu polos lan piket pagar minangka pilihan nalika nggawe kasur sing digedhekake. Nanging tukang iki mbukak kayu lanskap. Yen sampeyan pengin nambah sentuhan dekoratif ing kebon sampeyan (lan cukup papane), coba tambahake amben kebon dawa 8 kaki kasebut ing dhaptar proyek sampeyan. Pandhuan kasebut diwenehake karo sawetara tips sing wis dicoba kanggo ngolah kebon anyar.

Materi Kayu lansekap, taruhan, rebar
Ukuran 8 'x 4' x 12 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Taman Tempat Tidur Bertingkat DIY

Taman Tempat Tidur Bertingkat DIY
Taman Tempat Tidur Bertingkat DIY. sumber

Becky ora mung tukang kebon. Dheweke uga tukang omah sing nyenengake, lan ditampilake ing proyek DIY iki. Dheweke ora mung nggawe papan kanggo nandur bawang, kacang polong, lan selada. Dheweke nggawe omah kanggo tanduran iki - sawijining kebon kebon. Tembok bolong plastik sing dhuwur bakal njaga krupuk lan kewan kewan cilik mau metu saka kebon sampeyan, lan interior sampeyan cukup papan kanggo mubeng nalika makarya ing kebon.

Materi Kayu, bolong plastik
Ukuran 8 'x 8' x 5.75 '
Kesulitan Sedheng-Hard
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Taman Wungu abot banget

Tanduran Taman Wungu abot banget
Tanduran Taman Wungu abot banget. sumber

Yen sampeyan duwe potongan kayu lan akhir minggu, pilih ide proyek iki. Iku padha karo pager kebon liyane, nanging iki butuh katrangan lan stabilitas struktural. Sampeyan mbutuhake akeh pasokan lan alat kanggo njupuk proyek iki. Dadi, coba waca pandhuan kasebut kanthi teliti lan tonton langkah-langkah video 6 menit.

Materi Kayu, kawat pitik
Ukuran 8 'x 8' x 6 '
Kesulitan Atos
Ragad $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Pesanggrahan Nginggil Sudut

Pesanggrahan Nginggil Sudut
Pesanggrahan Nginggil Sudut. sumber

Mavis Butterfield ngalami penarikan rereget (lan pager) serius nganti ing HH dibangun dheweke sawetara kasur kebon wiyar. Rencana DIY iki wis nduwe ambane sing cukup, saengga cocog kanggo tanduran. Nanging yen sampeyan pengin luwih jero, sampeyan bisa nambah luwih akeh tumpukan kayu.

Cedar minangka pilihan sing tepat kanggo proyek iki. Nanging penulis lan mitra milih Douglas fir, sing meh padha apik. Luwih becik, biasane setengah rega cedar kelas pager. Cocog kanggo rencana DIY iki!

Materi Kayu
Ukuran 10 'x 5' x 16 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Wungu Uwangun Gedhe

Tempat Tidur Wungu Uwangun Gedhe
Tempat Tidur Wungu Uwangun Gedhe. sumber

Ranjang kasur iki gedhe banget, dadi priksa manawa sampeyan duwe cukup ruangan ing omah sadurunge bisa. Sampeyan uga kudu nyawisake paling ora $ 500 lan akeh lemah kanggo ngisi kasur kebon. Sanajan amben taman iki bisa uga ora kanggo kabeh wong, iku luwih becik kanggo wong sing serius golek panganan.

Proyek asli nggunakake pinus sing ora ditambani, nanging sampeyan bisa milih cedar sing wis nyoba lan nyoba kanggo nambah luwih akeh. (Mung ngarepake kenaikan rega sing penting karo konstruksi cedar!)

Materi Kayu
Ukuran 16 'x 9' x 2 '
Kesulitan Sedheng-Hard
Ragad $$$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Sleeper Railway Ngundhakake Tempat Tidur Kanthi Bangku

Sleeper Railway Ngundhakake Tempat Tidur Kanthi Bangku
Sleeper Railway Ngundhakake Tempat Tidur Kanthi Bangku. sumber

Sing turu sepur kayu ngemot akeh utilitas sanajan wis pensiun saka ril sepur. Nomer cara sing bisa digunakake kanggo ndandani potongan-potongan kayu sing awet iki mung winates dening imajinasi. Gagasan iki nggawe sing turu ing sepur dadi kasur sing saya dhuwur - lan uga nggawa bangku! Yen sampeyan pengin nggawe omah kanggo sayuran lan papan ngaso ing halaman, proyek iki dadi loro!

Materi Sepur sing turu, kayu
Ukuran 21 'x 8' x 3 '
Kesulitan Atos
Ragad $$$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Nggedhekake Ukuran Sing Ora Dikatutake

Tempat Tidur Terangkat Ban Bekas

Tempat Tidur Terangkat Ban Digunakake
Tempat Tidur Terangkat Ban Bekas. sumber

Apa sampeyan duwe ban lawas sing ana? Yen sampeyan ora yakin apa sing kudu ditindakake, priksa pandhuan iki saka Instructables. Sampeyan bisa uga mung kudu mbutuhake potongan-potongan sampah kasebut. Nanging elinga yen sampeyan kudu nglereni saw serius ing proyek iki, lan sampeyan uga mbutuhake alat listrik. Dadi waca pandhuan lan utamane tips pancegahan kanthi tliti!

Materi Ban lawas, alat motong
Ukuran Gumantung saka ukuran ban, umume babak 2-3 '
Kesulitan Sedheng
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Wungu Wujude U

Tempat Tidur Wungu Wujude U
Tempat Tidur Wungu Wujude U. sumber

Ranjang taman persegi bisa uga menehi kaluwihan. Nanging yen nggawe taman kanggo taman sampeyan ora cocog, ide amben sing dipasang iki bisa uga cocog karo sing sampeyan butuhake. Gampang diikuti lan bahan lan perlengkapan sing dibutuhake gampang ditemokake. Pos kasebut uga nyambung menyang pandhuan kanggo nggawe pigura sing adhem. Yen sampeyan pengin miwiti wiwitan utawa nambah musim ing njaba ruangan kanthi sawetara minggu, pigura adhem minangka tambahan sing apik ing amben taman iki.

Materi Kayu
Ukuran Ora ditemtokake, variabel
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tanduran Pallet Upcycled

Tanduran Pallet Upcycled
Tanduran Pallet Upcycled. sumber

Palet kayu digawe kanggo tanduran sing apik amarga akeh sebab. Dheweke gampang dirusak lan diowahi maneh. Kasedhiya ing endi wae. Dheweke terjangkau yen sampeyan kudu tuku, lan yen sampeyan ana begja, sampeyan bisa uga njaluk gratis! Tanduran palet iki gampang dibangun, lan kiriman kasebut uga kalebu video 3 menit kanggo nuduhake kepiye carane rampung.

Materi Kayu palet lawas
Ukuran Variabel (gumantung saka ukuran palet)
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Taman Herb Dresser sing dianyang

Taman Herb Dresser sing dianyang
Taman Herb Dresser sing dianyang. sumber

Watu repurposing! Ora mung ngirit dhuwit, nanging menehi prekara sing lawas kanggo urip anyar uga ngrasakake rasa marem banget. Yen sampeyan duwe lemari klambi lawas sing ora digunakake maneh, pandhuan iki bakal mulang babagan cara nyiyapake lan ganti lemari lawas dadi taman musim semi sing seger. Lan kira-kira apa? Sampeyan ora bakal ngilangi lemari utawa ngethok apa-apa. Sawise diiseni lemah lan tanduran, sampeyan bisa ninggalake lemari klambi kaya kanggo sentuhan vintage. Utawa, cat kanggo nambah tampilan.

Materi Klambi lawas
Ukuran Gumantung saka ukuran lemari sing digunakake
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Amben kayu sing diilhami alam

Amben kayu sing diilhami alam
Amben kayu sing diilhami alam. sumber

Meh kabeh pandhuan sing kalebu ing babak iki nggunakake pasokan sing bisa dipikolehi saka toko hardware - kajaba sing iki! Instructable iki njupuk repurposing menyang level anyar. Nggunakake sawetara kayu sing lurus, cabang sing luwih cilik, lan kayu sing luwih kenthel, mula bisa digoleki. Saiki, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor desain sadurunge bisa kerja. Nanging asil pungkasane paling larang: amben kebon sing wis diunggahake kaya alam sing bisa ditindakake.

Materi Kethokan kayu, cabang lawas
Ukuran Variabel gumantung karo sing sampeyan butuhake
Kesulitan Sedheng
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Wungu Kayu

Tempat Tidur Wungu Kayu
Tempat Tidur Wungu Kayu. sumber

Kayu sing wungu saka Jaringan DIY iki ora bisa dibangun. Entuk pengeboran, mallet, sekrup abot lan pita pengukur, lan sampeyan wis siyap. Ditambah maneh, mung butuh sedina wae kanggo nggawe sampeyan dadi gampang kanggo nyetel proyek iki karo jadwal. Pandhuan nggunakake kayu sing luwih kenthel saka biasane lan menehi sampeyan tips praktis kanggo nyetel kasur sing digedhekake supaya sukses.

Materi Makam
Ukuran Variabel miturut kabutuhan pribadi
Kesulitan Gampang-Sedheng
Ragad $$ - $$$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Tempat Tidur Wungu Ditambahi Kayu

Tempat Tidur Wungu Ditambahi Kayu
Tempat Tidur Wungu Ditambahi Kayu. sumber

Kayu sing direklamasi apik banget! Umume duwe patina sing hebat wiwit umure, utawa warna lawas saka cat asline. Ora mung iku, nanging gampang digoleki meh wae. Sampeyan bisa miwiti kanthi ngubengi omah lan lingkungan. Gudang, bangunan, lan pager lawas, utamane, minangka sumber kayu sing direklamasi kanthi gratis.

Yen sampeyan pengin ngetutake rencana iki, ngerti manawa sampeyan kudu nyiyapake kayu sing diatasi kanggo repurposing. Nanging ora ana sing gawe kuatir! Pandhuan iki wis dijamin bagean kasebut.

Materi Kayu sing direklamasi
Ukuran Variabel gumantung saka kasedhiyan kayu
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Amben amben sing didhukung

Amben amben sing didhukung
Amben amben sing didhukung. sumber

Sampeyan bisa nggawe kabeh babagan sekitar yen nggunakake imajinasi. Contone, sing nggawe amben ndhuwur iki ngowahi dhukungan saka amben menyang panggung kanggo dolanan bocah - banjur malih dadi amben kebon nalika bocah-bocah luwih gedhe tinimbang panggung. Nanging sing luwih apik, desain amben tamane diwenehake karo bingkai kanggo menehi dhukungan kanggo anggur. Cocog banget kanggo timun, tomat, lan polong.

Materi Dhukungan amben sing dibaleni maneh
Ukuran Variabel - gumantung ing amben
Kesulitan Gampang
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Willow Wattle Garden Edging Kanggo Wungu Wungu

Willow Wattle Garden Edging Kanggo Wungu Wungu
Willow Wattle Garden Edging Kanggo Wungu Wungu. sumber

Pagar tongkat anyaman, macem-macem wattle, digunakake ing Roma kuno. Cara anggar umur iki wis akeh mupangate. Cabang kayu sing fleksibel ditenun ing sekitar taruhan, nggawe wates sing awet lan alami sing bisa dibentuk lan diisi kanthi gampang kanggo nggawe amben sing diangkat. Pandhuan iki mulang babagan cara nggawa praktik anggar kuno iki menyang kebon modern kanthi 12 langkah.

Materi Cabang Willow utawa kayu ijo fleksibel liyane
Ukuran Variabel - gumantung karo kabutuhan
Kesulitan Gampang-Sedheng
Ragad $

Gawe Ranjang Wungu Iki


Taman 'Panci Udara' Pethi Susu

Taman
Taman 'Panci Udara' Pethi Susu. sumber

Peti susu bisa nyedhiyakake fleksibilitas lan nyenengake kebon. Tanduran iki malah ora mbutuhake sampeyan nggawe apa-apa! Sing sampeyan butuhake yaiku kain lanskap, gunting, lemah, bibit, lan mesthi, peti susu sing umume gampang ditemokake. Sawise maca pandhuan iki, sampeyan ora bakal duwe alesan kanggo ora miwiti kebon.

Materi Peti susu, kain lanskap
Ukuran Variabel gumantung saka jumlah peti
Kesulitan Gampang
Ragad $ - $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Meja Tempat Tidur Meja

Meja Tempat Tidur Meja
Meja Tempat Tidur Meja. sumber

Tempat tidur sing dhuwur bisa ngilangi kebutuhan kanggo mbungkuk lan mlengkung, mberkahi wong sing lara punggung. Nanging lemah ora mesthi murah. Kepiye sampeyan bakal ngebaki kasur kebon sing amba lan jero kanthi lemah tanpa mbuwang dhuwit? Pandhuan iki nduweni kabeh wangsulan. Maca lan download rencana kanggo ngerteni apa sing ditindakake tinimbang mbungkus kasur kanthi rereget.

Materi Kayu, peti susu, kain perangkat keras, kain lanskap
Ukuran Variabel - dibangun miturut setelan
Kesulitan Gampang
Ragad $ - $$

Gawe Ranjang Wungu Iki


Taman Sayuran Beton

Taman Sayuran Beton
Taman Sayuran Beton. sumber

Yen kebon mburi omah sampeyan luwih konkrit tinimbang lemah, kenapa ora ngrancang amben taman kanggo nglengkapi arsitektur saiki? Yen katon kaya lapangan sampeyan, waca arah iki. Blok beton sing sederhana kanthi blok mburi ing ndhuwur nggawe njaba amben iki, lan bisa dibangun kanthi ukuran utawa bentuk sing sampeyan karepake.

Materi Blok beton lan toppers
Ukuran Variabel
Kesulitan Gampang
Ragad $$

Gawe Ranjang Wungu Iki