• Kepiye Kayane Rasane Kembang Rambut saiki?

    Tren kembang ing rambut wis suwe pirang-pirang taun kepungkur nalika lintang-lintang kaya Katy Perry lan Taylor Swift ngagem, banjur meneng wae, amarga tren cenderung. Nanging aku wis weruh wong loro sing bisa uga nyoba nggawa bali. Apa sampeyan bakal mlebu kapal yen rambut-rambut tiba-tiba mlebu maneh?

    Waca Liyane

  • Produk Perawatan Kulit Anyar Paling Anyar sing Bakal Diuji ing Januari 2019

    Produk perawatan kulit paling anyar sing diluncurake ing 2019, kalebu peluncuran saka Sunday Riley, Fresh, Kiehl's, lan liya-liyane.

    Waca Liyane

  • Kepiye Kayane Keri Russell, Miturut Artis Rambut lan Artis Dandanan

    Cetha, aku ora bisa nulungi sampeyan kaya Keri Russell, nanging aku bisa nulungi sampeyan nyalin lipstik sing padhang lan ombak sing apik banget sing dienggo ing wayah wengi menyang pamriksan Austenland ing New York City. Lipstik iku? Artis makeup Tina Turbow tweets yaiku Marc Jacobs Lust kanggo Lacquer ing Boom Boom. Minangka babagan rambut, iki jarene hairstylist Brian Magallones sing nggawe: 'Aku miwiti nggunakake wesi curling 1-1 / 4 inci lan mbungkus bagean 2 inci ing tong, banjur nggunakake flatiron kanggo ngencengi sisih ngisor 3 inci rambut dheweke supaya modern lan edgy 'Banjur nggunakake Pena Pemodelan Rene Furterer kanggo nglancarake jalur rambut ing garis rambut, Rene Furterer Vegetal Hairpray kanggo nahan lan rampung karo Rene Furterer Glossing Spray. Dadi, elemen utama kanggo nggawe maneh karpet abang Keri Russell. Sapa sing bakal nyoba? Foto: Gambar Getty

    Waca Liyane

  • Aku Nyoba Selasa: Blinged Out DIY Mani

    Aku pengisap total kanggo cat kuku - tegese biasane nganggo saben driji dicet kanthi warna sing beda sadurunge aku lunga saka kantor. Eksperimen lukisan driji paling anyar aku diilhami dening lacquer kuku bertema permata saka Koleksi Sally Hansen's Salon, khusus bayangan biru sing apik, Heartsapphire. Cara nggoleki sawise mlumpat ...

    Waca Liyane

  • Tutorial Contouring Leher Iki Dadi Viral ing Instagram

    Contouring ana ing endi wae, lan katon reaksi sing padha (kita wenehi patung kanthi tangan abot minangka salah sawijining tren dandanan sing pengin dibuwang ing 2016). Saiki wis dipindhah saka pasuryan menyang gulu, kanthi tutorial Instagram anyar sing nyebarake kekuwatan dandanan supaya dadi 'update sing luwih ramping lan apik banget.' Digayuh kanthi cara sing padha karo trik kontur: Puter warna lan warna peteng kanggo menehi khayalan sing jero. Lan nalika seneng seneng-seneng nganggo dandanan, dheweke rumangsa rada over-top-apa kita kudu kuwatir kepiye tampilan gulu kita? Apa bisa santai lan ngrayakake kaendahan masing-masing? Artis riasan Bobbi Brown bisa uga wis paling apik nalika dheweke ngandhakake babagan teknik kasebut. 'Tren kontur salah banget amarga ngandhani wanita yen ana praupane salah,' ujare marang New York Post musim gugur pungkasan. 'Ana pasuryan sing ayu banget, mula aku ora seneng nglukis ing pipi sing ora ana.' Insta-hack uga nerangake manawa organisasi nonprofesional uga rumangsa sithik. 'Guluku kabeh alami. Ora matur nuwun. Aku ora butuh rasa aman gulu, 'komentar siji.

    Waca Liyane

  • 7 Aturan Anyar kanggo Tuku Kecantikan

    Kepiye wong njero toko barang sing apik.

    Waca Liyane

  • Gaya Blowout Sing Bakal Duwe Kanggo Acara Bengi Iki? Pilih!

    Dina iki kalebu primping gedhe. Sampeyan ngerti, kita kabeh lagi siyap-siyap kanggo Anugrah Wanita ing Taun bengi iki, ing endi kita kabeh siyap lan ngurmati sawetara wanita sing apik tenan sing lagi nindakake prekara sing apik tenan kanggo jagad iki. Aku ngira iki minangka alesan sing sampurna kanggo gawe jadwal kunjungan pertama menyang lokasi New Bar ing Dry Bar, salon mung-blow-dry mung $ 40 sing terkenal, kanggo salah sawijining blowout sing apik. Sing takon karo aku: Gaya endi sing kudu dakgawe?

    Waca Liyane

  • Emma Chamberlain ngeculake rutinitas perawatan kulit

    Emma Chamberlain nuduhake rutinitas perawatan kulit karo Glamour, kalebu minyak sing nggawe sampeyan 'katon kaya bayi sing nembe lahir.'

    Waca Liyane

  • Model Iki Nganggo Eyeshadow Obat-obatan $ 7 - Lan Ora Mung ing Mripate (Aku Mesthi Nyoba! Sampeyan?)

    Wektu kanggo rahasia liyane saka mburi panggung ing Musim Semi Fashion Spring 2013 - sampeyan pengin nambah eyeshadow toko obat iki menyang stat statik dandanan.

    Waca Liyane

  • 2 Gaya Rambut Gandha sing Sithik & Cepet Nganggo Saiki (Lengkap Kanthi Rambut Cukuran Sing Keren)

    Wis seminggu sing apik kanggo rambut cekak, yen sampeyan takon. Wingi kita kepengin banget potongan rambut bob Mena Suvari sing sampurna, lan saiki ana loro gaya rambut cendhak sing luwih nyenengake kanggo dibahas.

    Waca Liyane

  • 9 Hal sing Dakkarepake Aku Dikerteni Sadurunge Transisi menyang Rambut Alami

    Mikir babagan transisi saka rambut santai dadi rambut alami? Mangkene kabeh saran sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge transisi menyang rambut alami.

    Waca Liyane

  • Liz Hernandez Tetep Rutinitas Perawatan Kulit

    Pendiri Wordaful nuduhake filsafat kaendahan saka jero-lan produk sing diwenehake kanca-kancane, 'Ya Allah, kulitmu cemlorot!' Baleni.

    Waca Liyane

  • Aku Nyoba: Superglue Minangka Ndandani Kanggo Driji Rusak

    Nalika aku ngira yen bakal cukup kanggo blog iki - krim anti-chafing Monistat minangka penyusut pori-pori irung, sapa? Mupus kanggo ngilangi dandanan? - Aku kudu nyoba tip maca sing kaya swara cuckoo iki kanggo mbenerake driji retak musimanku.

    Waca Liyane

  • Trik Genius Trik sing Bakal Nganyari Katon Lapisan Kucing-Mripat Sampeyan

    Ya, ya, sampeyan wis ndeleng kabeh mripat kucing ing njaba - sampeyan ngatasi. Utawa sampeyan mikir. Mangkene gambar lucu liyane ing Natasha Bedingfield sing menehi tampilan mung sithik.

    Waca Liyane

  • Kita Nguji Pelurus Rambut Getar Iki Kanggo 6 Rambut Wanita

    Apa pelurus rambut sing paling apik? Pelurus rambut sing ora rusak angel ditemokake, nanging pelurus rambut iki mbuwang sisane.

    Waca Liyane

  • Grammys 2020: Rambut lan Dandanan Karpet Abang Paling Apik

    Deleng tampilan rambut lan dandanan sing paling apik saka karpet abang Grammys 2020. Kita ngrampungake tampilan kaendahan Grammy sing paling apik.

    Waca Liyane

  • Rambut Cher: Kepiye Cara Ramping, Langsung Lan mengkilat Musim Mangsa Iki

    Tren mbuwang liyane sing kita seneng bisa ndeleng maneh? Rambut lurus, nggilap. Kasampurnaan gaya Seventy!

    Waca Liyane

  • Transformasi Warna Rambut Selebriti Favorit 2014

    Sampeyan ngerti cara sing luwih gampang tinimbang ngatasi warna dhewe? Ndeleng cara kerjane kanggo celeb favorit sampeyan.

    Waca Liyane

  • Akun Instagram Barber Iki Bakal Ngrungokake Jantung Sampeyan

    Siap kanggo golek barang ing Jumuah iki? Apik, amarga aku bubar nemoni akun Instagram Mark Bustos lan kudu nuduhake. Ing antarane ngethok rambut ing salon butik ing Manhattan, Bustos nggunakake Insta kanggo nyathet potongan rambut gratis sing diwenehake wong sing ora duwe omah lan katrangan crita cilik. Proyek kasebut, sing diwiwiti Bustos ing taun 2012 karo pacare ing Filipina, nyebabake wong anyar ora mung ing New York City nanging uga ing California, Jamaika, lan Costa Rica. 'Pengalaman kasebut mesthi beda, nanging padha banget,' ujare Mark marang The Philippine Star. 'Ora preduli bagean ing jagad iki, kabeh wong seneng rumangsa cukuran. Iki minangka kemewahan sing dingerteni universal sing bisa dihargai saben wong demografi lan masarakat. ' Kanggo wong-wong sing nolak potongan rambut Mark, tukang cukur umur 30 taun kasebut menehi kit cilik kalebu sikat untu, pasta gigi, batang granola, lan sawetara tisu. Kepala menyang akun Mark kanggo ndeleng luwih akeh banjur nuduhake akun sing menehi inspirasi iki karo kanca-kanca!

    Waca Liyane

  • Yayasan paling apik kanggo Kulit Kering

    Kita njaluk seniman dandanan selebriti supaya nuduhake dhasar sing paling apik kanggo kulit garing. Saka Chanel nganti Tarte menyang It Kosmetik, iki ana 25 pilihan sing wis disetujoni.

    Waca Liyane