Panganggo Paling Apik ing Premiere 'Hari Valentine': Pilih Saiki!

Cekak Oscar, angel banget kanggo nduwur kekuwatan bintang sing ora waras sing teka ing karpet abang ing perdana Los Angeles wengi pungkasan Dina Valentine . Loro Jessicas, Jennifer, lan Julia, ora kalah karo siji hunter Twilight lan Pak Demi Moore dhewe kabeh seneng karo lampu kilat - mutusake sapa sing paling pantes dadi sorotan, sawise mlumpat.

apa wong lanang peduli karo tandha regangan
Gambar bisa ngemot Pakaian Premiere Premiere Karpet Abang Jessica Biel Pramban Abang lan Pria



HOLLYWOOD - FEBRUARI 08: Aktris Jessica Biel teka ing 'Hari Valentine' Premiere Los Angeles ing Teater Cina Grauman tanggal 8 Februari 2010 ing Hollywood, California. (Foto dening John Shearer / WireImage)

WireImage



Aku terus gumun nalika bocah wadon jins lan Kaos kaya Jessica Biel bisa dadi sugeh nalika wektu karpet abang muter. Dheweke milih klambi sifon sing dicithak saka Oscar de la Renta, lan dheweke pancen nggunakake kabeh. Lambene sing diwarnai berry cocog banget.

Gambar bisa ngemot Premiere Busana Busana Pria kanggo Dekorasi Rumah Jennifer Garner lan Karpet Abang



HOLLYWOOD - FEBRUARI 08: Aktris Jennifer Garner teka ing 'Hari Valentine' Premiere Los Angeles ing Teater Cina Grauman tanggal 8 Februari 2010 ing Hollywood, California. (Foto dening Jeffrey Mayer / WireImage)

WireImage

Jennifer Garner minangka salah sawijining jinis karpet sing nyata-urip-nyata-glamazon-ing-the-red-karpet (bisa uga dheweke lan Jessica dadi bestie ing film iki?), Lan dheweke milih strapless sing seksi klambi saka Valentino kanggo acara kasebut. Aku rasane tenan nganggo klambi kasebut, nanging aku seneng banget nganggo aksesoris edgy utawa rambut sing luwih ramping kanggo ngrampungake tampilan seksi.

Gambar bisa uga ngemot Demi Moore Premiere Fashion Human Person Red Carpet Red Carpet Premiere lan Ashton Kutcher



HOLLYWOOD - FEBRUARI 08: Aktor Ashton Kutcher lan aktris garwane Demi Moore teka ing 'Hari Valentine' Premiere Los Angeles ing Teater Cina Grauman tanggal 8 Februari 2010 ing Hollywood, California. (Foto dening Jon Kopaloff / FilmMagic)

FilmMagic

Demi Moore milih klasik kanthi klambi brokat putih saka Chanel Haute Couture. Aku ora seneng pompa ireng nganggo klambi putih - aku mikir yen warna sing kandel lan padhang bisa dadi luwih apik - nanging dheweke kalebu wanita langka sing panas banget, aku meh ora weruh apa sing dienggo.



Ndhaptar Tip Gaya Glamour.com ing Minggu lan buletin Tip Kecantikan Dina!

Gambar bisa uga ngemot Busana Rok lan Ragam Premiere Red Carpet Red Carpet Red Carpet

Aktris Jessica Alba melu ing 'Hari Valentine' Premiere Los Angeles ing Teater Cina Grauman tanggal 8 Februari 2010 ing Hollywood, California. (Foto dening Chris Weeks / WireImage)

WireImage

Ora bisa dadi klambi sing paling apik, nanging aku isih tresna karo tampilan Jessica Alba wiwit sikil nganti sikil. Rambute rambut anyar sing anyar (sing sampeyan katon padha-padha dipisahake ing TGITBD), klambi sing apik banget karo Proenza Schouler, lan sepatu Marc Jacobs kasebut pancen misuwur banget.

Gambar bisa uga ngemot Anne Hathaway Human Person Premiere Fashion Red Carpet lan Red Carpet Premiere

HOLLYWOOD - FEBRUARY 08: Aktris Anne Hathaway teka ing perdana Los Angeles 'Los Angeles' ing Grauman's Chinese Theater tanggal 8 Februari 2010 ing Hollywood, California. (Foto dening Jordan Strauss / WireImage)

WireImage

Pungkasan, kita duwe Anne Hathaway, ngelingake kenapa dheweke dadi bintang film ing minidress Marchesa wulu iki. Halo, sikil! Tampilan iki mesthine akeh kulit, nanging miturutku garis leher kekasih lan aksesoris minimalis isih tetep elegan.

Ana boneka - lima veteran karpet abang sing paling canggih ing Hollywood, sing bakal nganggo klambi sing paling apik. Sapa sing entuk swara sampeyan? Sapa sing rada kuciwa? Klambi endi sing paling pengin sampeyan gunakake? Lan apa sampeyan arep ndeleng Dina Valentine ? Rembug!

klambi kanggo pesta resmi

0 ( survey )

Liyane Cara kanggo Entuk Glamour

Sampeyan bisa menang $ 50.000 mung kanggo ndhaptar utawa mlebu menyang Glamour.com!

Tambah Glamour menyang beranda iGoogle

Tindakake Budhak menyang Mode ing Twitter!

Foto: WireImage