DO lan Dudu Rambut Cendhek

Kunci kaya Rapunzel wis mrentah adegan karpet abang, nanging potongan sing dipotong nggawe comeback utama. Saka gelombang sing diganggu nganti mini-chic sing apik, rambut cendhak glam lan gampang! Priksa trabasan celeb kasebut lan deleng apa gunane ing gunting iku pancen regane.