• 10 Pesen Kuat Beyoncé Ngirim Jay Z ing Jeruk Nipis Lemonade - utawa Muga-Muga Mikir

    Sanajan dheweke nggawe album luar biasa kanggo kita kabeh, katon jelas yen dheweke mung ngomong karo wong siji.

    Waca Liyane

  • Penggemar Gadis Gosip Nemu Kesalahan Mode Utama sing Sampeyan Ora Bakal Bisa Nggoleki

    Pangguna TikTok mung nyoroti kesalahan mode lucu ing 'Gossip Girl,' lan ewonan penggemar ngobrol babagan iki.

    Waca Liyane

  • Pasangan Selebriti Paling gedhe ing taun 2018

    Ing kene, dhaptar 13 pasangan selebriti paling gedhe sing nyumurupi pemisahan, dandanan, pertunangan, perkawinan, lan pegatan ing taun 2018.

    Waca Liyane

  • Hilarie Burton kelingan adegan seks siji bukit bukit sing ditinggal nangis ing trailer

    Hilarie Burton mung mbukak babagan siji pengalaman sing nangis nalika nyetel 'One Tree Hill.'

    Waca Liyane

  • 11 Wayahe Seinfeld Ikon sing Ora Bisa Ngenteni maneh ing Hulu — ing GIF!

    Yen sampeyan durung nate krungu, Seinfeld minangka seri kultus paling anyar sing entuk kesepakatan streaming: Kabeh sangang musim klasik '90an bakal nggegirisi Hulu ing wulan Juni iki, kanthi kesepakatan regane udakara $ 180 yuta, miturut Ragam. Iki tegese sampeyan ora kudu ngilangi DVD maneh utawa nyetel TBS saben sore jam 6 P.M. kanggo ndandani Jerry, George, Elaine, lan Kramer — sampeyan bakal bisa nonton kanthi dikarepake kaya sing dikarepake. Ing ngisor iki 11 momen klasik sing ora sabar kanggo nonton maneh bola-bali (nanging nganti wulan Juni, GIF iki bakal ditindakake). Man Hands (Musim 8, Episode 3) Taun iku taun 1996: 'Tangan tangan' mlebu kosa kata kita, lan pacaran diganti selawase. Elaine's Dancing (Musim 8, Episode 4) Aku ngerti yen gerakane wis puluhan taun diobong ing otak sampeyan. Ngenalke: Festivus (Musim 9, Episode 10) Preinan palsu sing paling disenengi kanggo dirayakake saben Desember 23. Kaos Puffy (Musim 5, Episode 2) Apa ana artikel sandhangan sing luwih misuwur ing sejarah TV? Nyalahke ing Dingo (Musim 3, Episode 10) Suwene sampeyan ngerti babagan referensi dingo Elaine? Piwulang ing Etiket Subway (Mangsa 3, Episode

    Waca Liyane

  • Wawancara Lindsay Lohan-David Letterman Iki Saka Tahun 2013 Nggawe Wong Ora Seneng banget

    Wawancara larut wengi ing taun 2013 ing antarane David Letterman lan Lindsay Lohan 'nggegirisi' akeh pangguna Twitter.

    Waca Liyane

  • 5 Lagu Alur Alami sing Ora Bisa Ditolak Krungu!

    Kita bali karo tambahan 'Lagu Aku Ora Bisa Ngrungokake' kanggo Senin Musik Anyar minggu iki. Akhir-akhir iki, aku pancen Shazam lagi gawe badai, mula aku kepeksa ora nuduhake siji, nanging limang panemuan sing paling daksenengi karo sampeyan. Dhaptar kalebu loro band sadulur lan barisan lagu moody sing bisa uga diajukake miturut musik makeout. Rungokake, nonton, lan ngerti band ing ngisor iki. Lan wenehi ngerti apa sing sampeyan pikirake!

    Waca Liyane

  • Katon Bali Brad Pitt lan Angelina Jolie ing Oscar Liwat pirang-pirang taun (Wiwit Nalika Angie 10 taun ... lan Kanthi Inspirasi dening Madonna)

    Aman yen sampeyan ujar manawa Brad Pitt lan Angelina Jolie bakal dadi pasangan sing paling foto ing Minggu Academy Awards. Lampu bola lampu dadi mati kaya lampu stroboza ing klub nalika teka ing endi wae, mula sampeyan bisa mbayangake tekane ing acara paling gedhe taun iki. Sanajan dheweke wis nekani acara penghargaan misuwur bebarengan - ing 2009 nalika dheweke nganggo gaun Elie Saab ireng karo anting-anting zamrud Lorraine Schwartz - dheweke loro duwe sejarah dawa karo Oscar. Ayo goleki penampilane (lan macem-macem tanggal!) Suwene taun ...

    Waca Liyane

  • Pasangan Sarjana lan Sarjana Sing Isih Bareng: Dhaptar Lengkap

    Pasangan 'Sarjana' lan 'Sarjana' sing isih bebarengan? Ayo goleki tingkat sukses kabeh pasangan 'Sarjana' lan 'Sarjana' kepungkur.

    Waca Liyane

  • Penyanyi lan Kelompok Wanita Anyar Paling Anyar ing YouTube

    Sampeyan ngerti kanca sampeyan sing apik tenan sing bisa ngurutake kabeh barang dopey ing YouTube lan nemokake musisi anyar sing ketagihan? Sugeng, sampeyan saiki dadi kanca sing apik banget. Lengganan saluran bocah-bocah wadon saiki, katon kaya jenius nalika mbesuk mengko. DANIELA ANDRADE Andrade duwe salah sawijining swara sing nggawe kabeh keprungu - aku bisa ngomong kanthi pasti sawise ngrungokake dheweke nutupi kabeh wong saka Nirvana nganti Beyonce. Aku pengin dheweke nggawe kabeh soundtrack kanthi apik, stat. JAMIE GRACE Grace, sing umure mung 20 taun, minangka fénoména online sing disertifikasi — swarane gitar boppy lucu banget, lan liriké tenanan lan nyenengake. VALENTINA LISITSA Yen sampeyan seneng karo rock-violining Lindsay Stirling, Valentina dadi tresna sabanjure - dheweke nggawe klasik piano kanthi presisi lan intensitas sing kaget. Buktine manawa barang klasik bisa nggawe sampeyan seneng banget kaya Iggy Azalea. CIMORELLI Seneng banget iki: Nem adhine Cali nggawe band energi tinggi sing sabuk super mewah lan berlapis. (Ora wonder versi 'Masalah' ing ndhuwur, meh 3 yuta tontonan.) Tandhani tembungku: Bakal entuk kesepakatan acara TV musik dhewe ing taun ngarep.

    Waca Liyane

  • Aku Nyenengi Foto Sneak-Peek Musim Panas Iki saka Elizabeth Olsen lan Dakota Fanning Shooting Bocah-bocah wadon sing Apik banget

    Panas, panas, panas ing New York. Wis suwe. Nanging aku luwih yakin yen akeh sing ditembak ing musim panas iki bakal katon sampurna ing TV - ora ana praupane sing mengkilat, lan klambi bisa katon bisa ditanggung kanthi sampurna.

    Waca Liyane

  • Ketemu Natalie, Emily, lan Alyvia Alyn Lind: Para Suster Babagan njupuk Hollywood

    Natalie, Emily lan Alyvia Alyn Lind kabeh bakal main layar amba lan cilik ing musim gugur iki. Iki sebabe dheweke bakal suwe.

    Waca Liyane

  • Pagelaran Naya Rivera Paling Apik Glee sing Ora Bakal Lali

    Tonton pertunjukan Naya Rivera sing paling apik minangka Santana Lopez ing acara Fox sing misuwur 'Glee,' saka 'Landslide' nganti 'Valerie.'

    Waca Liyane

  • 35 Selebriti Karo Wong Tuwo Terkenal sing Lali Babar Sampeyan

    Keturunan elit Hollywood iki nggunakake ketenaran kanggo ngluncurake karier dhewe. Mangkene dhaptar selebriti karo wong tuwa sing misuwur.

    Waca Liyane

  • 7 Wanita Olimpiade Musim Panas 2012 sing Nggawe Pikiran

    Kanggo pisanan, AS ngirim luwih akeh atlit wanita menyang Olimpiade tinimbang pria. Ketemu pitu bintang rock kasebut ing kene - lan siyap-siyap kanggo nyenengake wong-wong mau ing London.

    Waca Liyane

  • Kourtney Kardashian lan Travis Barker Ngartekno Basa-basa ing MTV VMAs 2021

    Kourtney Kardashian lan Travis Barker secara harfiah nyentuh basa ing MTV VMAs 2021. Iki minangka debut karpet abang minangka pasangan.

    Waca Liyane

  • Mangkene Kepiye Julia Roberts Diakhiri ing Episode Kanca Ikon

    Para cocreator saka 'Friends' mung ngumumake kepiye Julia Roberts dadi bintang tamu ing 'The One After the Superbowl'

    Waca Liyane

  • Anne Hathaway Seneng Deranged ing Witches Remake

    Anne Hathaway seneng banget nggawe ulang 'The Witches'. Iki minangka pagelaran ngimpi sing apik.

    Waca Liyane

  • 2 Trailer sing Kudu Dideleng Kanggo Ya: Kita Penggilingan lan Don Jon

    Iku paling apik yen salah sawijining favorit sampeyan duwe film anyar, lan luwih apik (luwih apik tinimbang sing paling apik!) Yen ana wong loro. Dina iki, wong loro kasebut yaiku Jennifer Aniston, sing nggawe Kita Millers ing wulan Agustus, lan Joseph Gordon-Levitt, sing wis Don Jon metu tanggal 18 Oktober. Lan BTW, iku dudu pungkasan favorit ing film kasebut - dudu nembak dawa. Sawetara kanca kaya Ed Helms, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, lan Scarlett Johansson nongkrong, antara liya. Coba deleng: Yay. Aku rumangsa yen Kita Penggilingan bakal kesusu banget - lan nalika Break Bad bali ing wulan sing padha, iki wulan resmi RV ing layar - lan nalika Don Jon pancen dijamin bakal nggawe kita ora bisa ndeleng JGL kanthi cara sing padha maneh, aku dadi penasaran. Lan kepengin banget kanggo Scarlt Scarlett. Sing endi sing bakal sampeyan deleng? Foto: IMDB

    Waca Liyane

  • Kabeh Kisah medeni nyata-nyata ing Crita Ngeri Amerika

    Angsuran Ryan Horror Story paling anyar saka Ryan Murphy, Hotel, bakal diwiwiti ing bengi iki, amarga otot sing wedi banget. Akeh katrangan babagan musim anyar sing isih ana, nanging sing wis dingerteni yaiku Hotel duwe pameran sing luar biasa - lan sawetara alur crita sing asale saka kasunyatan. Murphy ujar manawa hotel ing tengah plot kasebut, Hotel Cortez, adhedhasar Hotel Cecil ing Los Angeles, ing kana sawetara pembunuh serial tetep (Richard 'the Night Stalker' Ramirez, Jack Unterwerger) lan wanita enom, Elise Lam , misterius tilar donya ing taun 2013. Hotel iki uga dadi salah sawijining lokasi pungkasan ing endi Elizabeth Short, aktris sing dikenal kanthi jeneng 'Black Dahlia,' pungkasan ditemokake sadurunge dheweke tilar donya. (Dhiskusi babagan serem.) Nanging iki mesthine ora pisanan AHS narik inspirasi saka masarakat, papan lan acara sing sejatine medeni. Ing ngisor iki ana 10 kisah nyata sing medeni banget sing wis dimainake ing American Horror Story - waca yen sampeyan wani. Musim 1: Omah Murder Dahlia Ireng Mena Suvari muncul ing episode musim kaping pisanan minangka Elizabeth Short, aktris nyata-nyata sing misuwur kanthi jeneng 'The Black Dahlia.' Short minangka aktris sing kepengin umur 22 taun nalika ditemokake

    Waca Liyane