• Cukup Perhiasan: Desainer Jennifer Fisher ing Trik Menyang Perhiasan, Kemasan Aksesoris, lan Transisi Tampilan Sampeyan Saka awan nganti Wengi

    Ing edisi Just perhiasan iki, kita mbalik layar merek terkenal bekas penata rambut, sing ujar dheweke miwiti 'kanthi ora sengaja.'

    Waca Liyane

  • Bling kanthi Anggaran

    Intan bisa dadi kanca paling apik karo bocah wadon, nanging rega sing diwenehake karo para pemain multi-karat pancen medeni banget.

    Waca Liyane

  • Sewu Nyuwun Pangapunten kanggo wektu tundha

    Wis darurat domestik. Ora prelu dijaluk rinci, nanging ana gandhengane karo wong liya lan cara ngumbara. ORA, seger saka misi nylametake kewan, aku aneh banget semangat semangat liburan. Mungkin amarga aku antisipasi perjalanan tahunan mulih menyang LA, Kamis, lan aku luwih adoh saka omah tinimbang sadurunge, nanging kabeh katon kaya ing antarane kanca Paris sing diadopsi yaiku dekorasi Natal lan kulawarga cilik sing lucu. dina iki Ngilangi topi antropolog amatir sing ora pas, aku kudu takon marang aku, Apa kulawarga iki beda? Apa semangat preinane beda karo kita? Gumantung saka ngendi sampeyan lunga. Kanggo sampeyan sing ngelingi Maya (putri kancaku sing umure umur 10 taun), dheweke urip ing lingkungan pinggiran pinggir Marais, ing arrondissement kaping 3. Mangkene kaya Natal ing bagean groovy ing Paris. Bapak trendi sejatine kalebu conto parenting sing ati-ati, main karo bocah sing rong taun suwene nalika mlaku. Aku ora bisa mandheg nonton dheweke, lan ing antarane pamikiran sing dakpikirake, sing gegandhengan karo fashion yaiku: kaya apa tuwane trendi nalika isih bocah? Wong-wongku padha apik

    Waca Liyane

  • 100 Gagasan Hadiah Liburan sing apik kanggo Kabeh Wong ing Dhaptar Sampeyan

    Kita wis ngrampungake hadiah liburan sing paling apik, paling keren, manis, enak, lan paling apik ing pasar. Ayo dadi menehi!

    Waca Liyane

  • Lemari sing kudu dilakoni: dadi katarak!

    Pungkasan minggu kepungkur, trek-trek logam sing nyandhak enem rak ing rakku lan gantungan dawa udakara enem kaki kebak sandhangan ora ana sing dipasang ing tembokku. Apa para dewa gaya nyoba ngandhani? Matur nuwun sanget, aku wis suwe ngenteni suntingan sandhangan. Aku nyedhaki prestasi epik iki kaya sing kita lakoni ing Glamour - kanthi mripat sing kritis, lan kanca utawa loro. Aku nyaranake njaluk pitulung saka kanca sing dipercaya, sing ora gampang nostalgia, ujare, jumpsuit poliester sing sampeyan gunakake ing Halloween, 1996. Aku nggawa kabeh hadiah sing luwih apik menyang toko konser Ina lan Tokio 7 - iku cara sing apik kanggo golek dhuwit kanggo 431 pasang jins suar saka musim kepungkur. Kepiye carane ngatasi kebanjiran lemari?

    Waca Liyane

  • 5 Tembung Utawa Kurang: George Lucas Marang Dakota Fanning ____ Row ngarep ing Rodarte.

    Ya, iki ukara sing ora dakkira bakal ngetik karir minangka panulis mode: George Lucas lungguh ing ngarep ing pameran Rodarte wingi. Ya, direktur Star Wars. Oh lan um, semono uga Dakota Fanning. Dadi, apa sing dirembug pasangan kasebut? Yaiku, sedulurku, padha karo imajinasi sampeyan ...

    Waca Liyane

  • Tren Klasik sing Bakal Dicoba: Rok Pleated sing Tansah-Chic Nanging Dumadakan Panas

    Bebarengan karo pastel sing bisa dipakai lan oxfords sing dianyari, rok sing apik banget ana ing landasan pacu musim semi 2014. Nanging dheweke ora mung tren ing musim iki - rok lipit iku klasik sejati - cukup klik pemandangan sing apik kasebut kanggo bukti.

    Waca Liyane

  • Galeri Foto Cover-Shoot Emma Stone

    Ngomong Emma Stone lagi kobongan iku ora pati jelas. Wanita mung umur 22 taun, lan dheweke main papat film taun iki (lan The Amazing Spider-Man taun ngarep) lan katon padha kaya rambut pirang utawa abrit.

    Waca Liyane

  • $ 50 & Bagean: Pengumuman Layanan Publik

    Kanggo kabeh wanita, kaya aku, sing ora bisa ngidinake tali thongs lan dadi celana pendek bocah lanang kanggo ngindhari VPL: Sampeyan bakal ngalahake tujuane yen mbukak sikil sampeyan kenceng banget, mula dheweke bisa ngencengi paha kaya sing dikepengini boa gerbil. Kita kabeh bisa ndeleng ... lan katon nglarani. (Aku ngomong karo sampeyan, wanita ing kereta bawah tanah saiki.) Luwih apik? Pasangan entheng kanthi sikil sing amba sing diikat nganggo renda mulet, kaya sing apik banget. Cekak jantung macan tutul pink, $ 4,50, kasedhiya ing wetseal.com

    Waca Liyane

  • Lansiran Man-Candy! Model Pria Paling Panas Saka Minggu Fashion New York, Musim Gugur 2012

    Minggu Mode ora mung kanggo bocah-bocah wadon! We snack backstage ing pirang-pirang acara musim gugur New York Fashion Week kanggo nggawa sampeyan gambar latar mburi sawetara model lanang paling lucu. Seneng!

    Waca Liyane

  • Jane Birkin & Lou Doillon: Kulawarga Modern

    Muse lan penyanyi Inggris legendaris Jane Birkin (ya, tas Birkin dijenengi kanggo dheweke) lan putrine Lou Doillon, model lan aktris Prancis, nggawe kabeh sing dipakai katon apik banget. Mlaku menyang jagad gaya sing apik lan apik. -Poto dening Bruce Weber

    Waca Liyane

  • 10 Tren Mode Paling Apik ing Pungkasan

    Ora, tren mode dasawarsa iki dudu kabeh babagan setelan ruang angkasa kaya sing wis diramalake wong, nanging mesthine pancen asring banget! Ing kene, tren gaya paling gedhe lan paling apik wiwit taun 2000 nganti 2010 - sampeyan ngerti sampeyan tresna banget!

    Waca Liyane

  • Sepira Kerep Sampeyan Nganyari Lingerie Lingerie?

    Nalika nerangake babagan kutang, aku wis krungu manawa sampeyan nuli mbuwang metu sawise sawetara wulan lan padha karo para undian. Suwene suwene bisa gumantung carane ngumbah (tangan utawa ing mesin) lan yen sampeyan garing utawa dilempar ing pengering, nanging apa aku bener-bener ngumbah tangan lan ngeringake jeroan? Ora. Aku ora. Dadi, ora perlu dakkandhakake manawa aku kudu nganyari kanthi rutin. Lan nalika nerangake 'lingerie' (kaya ing laci abang utawa jambon utawa ireng ireng), umpamane sejatine ora ana, mula ... ana sing. Sumber: more-more.tumblr.com liwat Body Lingerie ing Pinterest Kepiye sampeyan para wanita? Apa sampeyan tuku lingerie? Sepira kerepe? Saben pirang-pirang wulan? Mung ing acara khusus? Lan apa sing biasane sampeyan tuku? Aku kasengsem, banjur tekan komentar lan sajian!

    Waca Liyane

  • Tawaran Facebook: Ketik Kanggo Menang Pasangan Kacamata Karen Walker!

    Minggu liyane, kesempatan liyane kanggo entuk kesempatan kanggo menang sing nyenengake ing kaca Facebook Glamour! Saiki sampeyan kudu ngerti manawa kita seneng nggawe sampeyan minangka penggemar sing setia, lan saiki sampeyan entuk hadiah, amarga situs e-commerce Les Nouvelles.

    Waca Liyane

  • Karpet Abang Paling Nggegirisi Sepanjang Duwe

    Priksa fashion lan miss kecantikan sing pantes dianugerahi, sing ora bakal dilalekake.

    Waca Liyane

  • Aku Nggawe Tangan Karo Jared Leto Mau Bengi

    Yen sampeyan wis tuwa ing endi wae ing taun 90an lan kebak angen-angen pinggiran kutha lan Doc Martens lan katresnan sing ora ana gandhengane lan wong tuwa sing ngisin-isini banget, apa sampeyan bakal tresna karo Jordan Catalano saka My So-Called Life. Aku ora kepengin banget, dadi nalika dheweke nyekel tanganku bengi, aku dadi 14 lan dhasar saya lebur ing kana ...

    Waca Liyane

  • Monaco Blue Bakal Dadi Warna Favorit Anyar Sampeyan!

    Lali Sèket Shades Grey - Monaco Blue bakal dadi warna sing ora bisa mandheg ngomong babagan musim semi iki.

    Waca Liyane

  • Lima Penting Denim

    Pandhuan kanggo 5 gaya jean paling dhuwur.

    Waca Liyane

  • Apa sing Dipakai ing Dina Valentine Ora Matter Code Dress

    Apa sampeyan kencan romantis utawa ngombe wiski banget karo kanca raket, iki ana 10 ide gaya sing bakal nyolong atimu.

    Waca Liyane

  • 6 Gaun Jenny Packham sing Maha Suci - Cocog kanggo Putri!

    Sajrone taun kepungkur, desainer Inggris Jenny Packham dumadakan dadi jeneng kluwarga sawise Duchess of Cambridge Kate Middleton wiwit nganggo klambi ing endi wae! Esuk iki, Jenny Packham nuduhake koleksi musim gugur taun 2012 ing Minggu Mode Mercedes Benz ing New York. Mangkene enem gaun favoritku saka acara kasebut - dheweke pancen ayu banget. Miturut sampeyan, endi sing bakal nganggo HRH Kate?

    Waca Liyane