Sketsa paling lucu, paling penting kanggo wanita saka njero Amy Schumer, Musim 2 — Urutane

Mangsa siji saka Ing njero Amy Schumer yaiku wahyu - secara harfiah. Lampu bolam terus ing sirah nalika ndeleng sketsa Amy Schumer babagan wanita kanthi kronis ora bisa nampa pujian: Mangkene salah sawijine dhewe, ngundang kita lan nggawe kita ngguyu histeris ing wektu sing padha.



Nanging musim loro? Musim loro pancen ora kepenak klinik . Ora ana sketsa sing biasa-biasa wae - lan Schumer ngetokake wektu lucu liyane, wanita, lan lucu. Amarga kita kabeh bakal dadi google siji utawa liyane ing salawas-lawase, aku ngira yen bakal diturunake kanggo keturunane.

10) 'Halo M'lady' Amarga iki nggawe aplikasi kencan saiki-kaya saiki-lan kedadeyan kaya saiki ... iki .__



Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu



8) 'Putusan Impenku' Amarga kepiye ora iki wis ana ing jagad lan ing DVR kita?

Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu

6) 'Koleksi Nyolong Taun' Amarga sampeyan pengin banget ngirim menyang kanca sing wis ngenteni perceraian BF (mung akeh kisut kanggo pegatan! Pegatane dudu kasus hukum sing penting!). Nanging sampeyan ora bisa.



Ing njero Amy Schumer

Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu

4) 'Aku Apik Banget' Amarga kadang prioritas rada ora bisa.



Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu

busana penganten pantai kanggo tamu

2) 'Preparasi Seks' Amarga iki kepiye cara-lan sing rada amarga ing wiwitan, Amy lagi mangan bakso raksasa lan ngombe anggur sadurunge awan.

Konten

Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu

1) 'Game Militer sing Realistis Banget' Amarga pangira-kira iki luwih brilian, ora ana media sing langsung nyerang seksual ing militer.

Ing njero Amy Schumer

Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu

BONUS: 'Ruang Panganan' Amarga Aaron Sorkin rada nyedot nalika wanita, mula — mula aku nganggep takedown goreng sing apik banget kanggo menang.

Konten

Entuk Liyane: Komedi Tengah , Video Lucu , Acara TV Lucu

__ Apa momen sing disenengi ing musim iki?