Kepiye Ibu Wis Ngganti Beyoncé, Apa Sing Digunakake Para Dhewe supaya Tetep Tetep, lan Tarian Manis Biru Ivy (Dheweke Ngerut!): Rahasia Sinau Backstage ing Konser Mrs C Beyonce

Kanggo ngurmati wangi sing paling anyar, Rise, Beyoncé ngidini sekelompok panulis ing panggung mburi ing konser Ny Carter ing Brooklyn awal minggu iki kanggo menehi katrangan babagan kabeh sihir kasebut ing panggung. Aku salah sawijining panulis. Ing ngisor iki minangka prekara sing paling menarik, migunani, lucu, lan mbukak sing aku sinau.

Gambar bisa ngemot Konser Musik Musisi Instrumen Musisi Panggung Manungsa Panggung lan Konser Rock Gambar bisa uga ngemot Kagiyatan Tari Orang Beyonc Pose Kegiatan Kenyamanan Klambi lan Panggung



Kaping pisanan, aroma anyar (campuran anggrek, bergamot, aprikot emas, freesia, kasturium, lan vetiver) Beyoncé ujar, 'Semangat Bangkit nyengkuyung para wanita dadi kabeh sing ana,' sing bisa uga katon ana wong sing ujar yen liwat lan ora nemen. Nanging aku pitutur marang kowe, dideleng saka perasaan ing panggung, wanita iki tegese. Sampeyan bisa ngerti kanthi cara kabeh kru ngomong babagan dheweke, dheweke pancen tresna lan ngajeni. Lan kanggo nyengkuyung masarakat supaya bisa nggayuh potensine, dheweke bisa dadi bos sing angel nalika menehi 'cathetan' (tegese prekara sing disenengi lan ora disenengi sajrone pagelaran wengi).

kapan sampeyan ngetrapake concealer

__ Kru kasebut ora ngerti manawa Beyonce ngeculake album kejutan .__ Dheweke ngerti yen dheweke nggarap apa-apa, nanging dheweke ngerti ing Twitter kaya wong liya yen dheweke nyelehake lagu-lagu anyar ing iTunes.



__Kaca Ivy Biru! __ Ya, paling ora ana sing kaya ngono. Para penari ngandhani yen dheweke seneng nari lan salah sawijining gerakane teken yaiku nyelehake jarahane lan gelombang kanthi gaya twerk-esque.



Penyanyi cadangan dheweke (sing wis pirang-pirang taun lelungan karo dheweke) ujar yen ibu nggawe penyanyi dadi luwih ibu. Ana sing ngandhani, 'Dheweke mesthi peduli, nanging saiki kaya Heeeey ... kepiye [anakmu] JJ?'

__ Para penari lan Mamas (penyanyi cadangan) kabeh nggawe rambut lan dandanan dhewe-dhewe saben wengi. __ Lan sing luwih nggumunake: Beyoncé ora menehi pedoman apa wae - mesthine katon apik tenan, lan bebas nyoba-nyoba. Dheweke bakal menehi katrangan liwat 'cathetan' yen gaya rambut utawa dandanan anyar bisa ditemokake maneh.

Ing wayah wengi normal, para Mamas butuh wektu suwene setengah jam kanggo siyap, nanging ing wektu sing cepet, dheweke bisa siyap-siyap sajrone 30 menit.

tas ransel laptop sing apik kanggo wanita



__Beyoncé minangka perfeksionis, dheweke nonton video acara meh saben wengi, miturut penari. __

Para penari duwe pitung ganti kostum sajrone acara kasebut.

Kru seneng main dolanan cilik supaya Beyonce ngguyu. Contone, ing tur pungkasan, penari nyandhang andhuk ing sisih mburi celonone kanggo nggawe jarahane 'Bootylicious' kanggo nari lagu kasebut.

biaya ngilangi rambut rai



Supaya dandanan tetep ing panggung, para penari nggunakake semprotan saka Mac lan NYX Kosmetik.

Tukang kostum kudu ndandani klambi saben wengi . Kabeh sing nari iku angel banget ing kain, lan sanajan dheweke ngeculake ritsleting sing didhelikake lan pancing sing alus kanggo mbantu dheweke nyandhang lan nyuwek ('Iki minangka couture lan kita kudu nggawe kostum'), dheweke isih entuk nyuwek — lan dheweke ora nyimpen serep!

Kadhangkala Beyoncé seneng nyawiji lan gerakan tari ad lib. Penari dheweke nembe sinau muter kanthi pukulan kasebut. 'Kita mung kudu tetep ing driji sikil - kita priksa manawa kita tansah nonton dheweke lan saben liyane,' ujare salah sawijining.

__ Para penari lagi mbungkus dolanan kanggo dolanan lan mangan pitik goreng — ya, ayam goreng — sawetara jam sadurunge acara. __Sawise ndeleng acara kasebut, aku bisa menehi kesaksian manawa dheweke kerja keras, dheweke entuk pitik goreng.