Yen Sepatune Cocog

Gambar bisa uga ngemot Footwear lan Sepatu Pria, Pakaian Busana



Jarum jam saka kiwa: Nicole Kidman minangka Lady Sarah Ashley, desainer kostum Australia Catherine Martin. Kidman lan Hugh Jackman ing adegan saka Australia, sepasang pompa penonton Ferragamo dheweke.

Jarum jam saka kiwa: Nicole Kidman minangka Lady Sarah Ashley, desainer kostum Australia Catherine Martin. Kidman lan Hugh Jackman ing adegan saka Australia, sepasang pompa penonton Ferragamo dheweke.



Crita Salvatore Ferragamo bisa dadi plot sing diangkat langsung saka film Fellini: bocah lanang umur sangang taun, salah siji saka 14 sedulur sing manggon ing desa Italia sing adoh, njupuk sepatu. Sawetara produser tukang sepatu, bocah lanang kasebut pindhah menyang Amerika nalika umur 16 taun, nggawe toko ing Santa Barbara, California, ing kana dheweke dipekerjakake dening 20 Century Fox (banjur American Film Co.) kanggo sepatu Lillian Gish ing Way Down East (1920) lan Douglas Fairbanks ing Maling Bagdad (1924). Dheweke mbukak Hollywood Boot Shop ing A.S. Boulevard Hollywood, lan ing taun 1927 bocah lanang, sing saiki umure 29 taun, ninggalake pelanggan sing setya Gloria Swanson lan Mary Pickford kanggo miwiti lokakarya ing Florence, Italia. Presto, pinup dina ngetutake dheweke liwat Atlantik. Rita Hayworth, Marilyn Monroe lan Lauren Bacall kanthi rutin nyelehake sepatu gawenan tangane, sing wong lanang sing wis ora umur maneh bakal ngasilake 350 pasangan saben dina ing taun 1950.



Crita terus ing ngisor iki…

Luwih saka W

Nicole Kidman lan Daniel Craig dadi pribadi Blake Lively: Q & A karo anggota paling apik ing geng Girl Gossip Linda Evangelista pamer klambi pesta paling dramatis musim iki

Sajarah lintang iki sing mbujuk desainer kostum Catherine Martin kanggo nyebut James Ferragamo, putu Salvatore lan direktur produk kulit wanita, ing pirang-pirang wulan sadurunge syuting diwiwiti ing taun 2007 ing Australia, sawijining epik Oz-outback sing nampilake Nicole Kidman lan Hugh Jackman, sing diarahake dening bojone Martin, Baz Luhrmann, lan bakal diwiwiti wulan November.



'Kayane asosiasi pancen logis amarga Nicole main ningrat telung puluhan taun, lan dheweke bisa uga duwe sepatu sing digawe saka Ferragamo,' ujare Martin. Martin sing ngaku 'pengamat sejarah utama mode,' Martin tekad nggawe potongan lemari film, wiwit saka bagasi Prman Kidman nganti sepatu nunggang Jackman, digawe dening 'outfitter' grumbulan 'Australia R.M. Williams, pancen asli, nganti penonton loro nada mompa aktris kasebut nganggo setelan perjalanan. 'Dheweke pancen wong sing mikir maju. Maksudku, dheweke lelungan menyang sisih liya jagad nganggo pesawat nalika wanita jarang lelungan dhewe, 'ujare Martin babagan Kidman Lady Sarah Ashley, wong Inggris sing nduwe warisan peternakan Australia sing nyebar mung kanggo golek sapi sing mlebu barons. (Jackman dadi peternak tunggal sing nulungi dheweke.) 'Kita duwe akeh pertimbangan praktis; sampeyan butuh sepatu sing cukup dhuwur supaya bisa katon apik banget lan sepatu sing bisa mbukak, kanthi tumit sing luwih murah, 'ujare Martin. 'Dadi salah sawijining perkara hebat babagan kolaborasi karo Ferragamo yaiku ora mung duwe sejarah desain sing kuat banget, nanging praktis banget ahli nggawe struktural.'

Lan omah kasebut, mesthine duwe dhaptar pelindung sing ora gampang banget sing saiki bisa ditambah jeneng Kidman. Kanggo nggawe sepatu khusus, kaya sing ditindakake tim Ferragamo kanggo Kidman, teknisi luwih dhisik kudu nggawe cetakan kayu, utawa sing pungkasan, saka sikil wong kasebut. Musium Salvatore Ferragamo ing Palazzo Spini Feroni ing Florence pancen diiseni awet kaya ngono, piedi kayu saka Ingrid Bergman lan Sophia Loren sing diadegake karo Gregory Peck lan Greta Garbo. Kanggo Australia, James Ferragamo lan teknisi paling apik pungkasan ing taun 2006 lelungan menyang London, ing ngendi Kidman njupuk film The Golden Compass, kanggo ngukur sikile lan pedhete (sepatu bot nunggang kudune). Dheweke bali menyang Florence kanggo nggawe kreasi sing akeh banget - 18 gaya, 73 pasang kabeh, kanthi macem-macem ketinggian lan saben ukuran 9B ('Luwih saka sikil sing sempit,' ujare Ferragamo).

Makarya saka sketsa kostum Martin sing rinci, sawetara sing jarene terinspirasi saka arsip harta karun saka 14.000 set sepatu perusahaan, tim desain campuran kulit - irisan jempol sing nganggo suede biru pucat lan kulit bocah; oxford lace-up rong warna ing iguana lan suede coklat - kanggo nggawe barisan sing bakal katon ing omah ing lemari klambi wanita Eropa sing umure sekitar taun 1939. Ferragamo uga nggawe manawa ngurmati inovasi eyange nalika ngrancang gaya kanggo Kidman: raffia, dudu kulit sing larang, kayata, utawa tumit irisan tinimbang stiletto sing spindly stiletto. Dheweke seneng banget karo kemitraan Martin, ing wulan November, firma iki bakal ngeculake sandal kanthi edisi winates: nomer buludru abang kanthi tumit lacquered, adhedhasar siji Kidman nganggo film kasebut. 'Kolaborasi pungkasan skala iki yaiku Evita,' ujare Ferragamo, merujuk ing film 1996 sing dibintangi Madonna. Eva Peron, ora kaget, dadi penyembah Ferragamo. 'Kanggo film kasebut, kita biasane nggawe sepatu sing ana ing arsip,' jarene.



Lan nalika puluhan film kontemporer nampilake karakter sing nganggo pompa lan loafer label - saka sing jelas, kaya karo The Devil Wears Prada, nganti sing ora dikarepake, kayata Lalu Lintas lan Anchorman: Legenda Ron Burgundy-Australia nggambarake balesan kanggo omah kasebut, bali menyang jaman nalika Salvatore dhewe, sing tilar donya ing taun 1960, bakal nggayuh tumit Tinseltown. 'Nalika mbah kakungku wiwit ing Hollywood, sing pisanan ditindakake yaiku sinau babagan anatomi sikil,' ujare Ferragamo. Dheweke nyathet manawa logo sing ana scrawled perusahaan mratandhani 'ora mung daya tahan lan perhatian marang detail nanging kenyamanan.' Coba, contone, sepatu sore abu-abu abu-abu minty lan sepatu sore beludru panne, Kidman nganggo klambi abang sing padhang ing adegan pesta. 'Iki ode apik banget kanggo wong telung puluhan, amarga nggunakake rong bahan sing misuwur banget, nanging uga sandal, ora patiya, gampang ditarik… ora krasa lara,' ujare Martin. 'Sepatu glamor sing apik.'