• Obrolan karo Filmmaker, Aktivis, lan Wanita Badass Idil Ibrahim

    Kanggo cicilan nomer loro ing seri video kita, Get Schooled, The Girl Project ngirimake pembuat film Idil Ibrahim kanggo ketemu Jenifer, bocah wadon saka desa miskin ing desa Malawi sing wis pirang-pirang taun berjuang supaya bisa sekolah. Kita nemoni Idil minggu kepungkur kanggo ngobrol babagan perjalanan.

    Waca Liyane

  • Kalkulator Anyar Nampilake Pira Kayane Sampeyan Yen Wong lanang

    Kasunyatan: Yen sampeyan wanita, bisa uga luwih murah tinimbang kanca lanang. Nanging nalika data paling anyar nuduhake manawa wanita ing rata-rata bank mung 77 sen saben dolar saben wong nggawa omah (kanthi jumlah sing luwih ala kanggo wanita sing duwe warna - Wanita Afrika Amerika mung dibayar 64 sen, lan Latinas 56 sen saben dolar, kayata dibandhingake karo wong kulit putih, non-Hispanik), jurang mbayar kasebut bisa beda-beda - lan nambah karirake. Wingi, Wektu muter alat kanggo nuduhake sampeyan pinten. Majalah kuis gaji anyar majalah kasebut mung takon telung pitakon — jinis sampeyan, umur, lan pendhudhukan — kanggo nemtokake luwih murah tinimbang wong sing umure padha ing lapangan sing padha. Contone, alat kasebut nuduhake, sawijining pengusaha pariwara umur 27 taun nggawe 23 persen luwih murah tinimbang rekane lanang, dene pelatih fitness wanita umur 32 taun bakal nggawe 63 persen luwih murah tinimbang kanca lanang. Lan minangka psikolog, wanita bakal nggawe 38 persen luwih murah tinimbang rekan kantore lanang nalika tekan 36 taun. Kanggo nggawe alat, staf Time nganalisa upah sing dipikolehi luwih saka 15 yuta wong Amerika sajrone patang taun. Pakaryan sajrone 460 kategori karir beda, para staf nemokake 1.490

    Waca Liyane

  • Cara Ngatasi Utang Pinjaman Siswa

    Iki minangka masalah utama kampanye 2016, lan urip sampeyan: 20 persen kabeh wanita diwasa ninggalake kuliah kanthi utang. Ing kene, limang cara kanggo mbayar kanthi luwih cepet — tanpa ngenteni D.C. tumindak.

    Waca Liyane

  • 5 Cara Nyebarke Tembung Babagan Sebab Sampeyan Pancene Percaya, Saka Meredith Blake, Genius Media Sosial ing ProSocial

    Apa sampeyan maca crita eksklusif Glamour, 'Rahasia Kulawarga Ditahan 100 Taun', ing kene ing Inspirasi utawa ing edisi Agustus 2012? Ringkesan cepet: Iki babagan kulawarga sing wanita dadi pekerja seks patang generasi, nganti ana siji wanita pungkasane ngrusak siklus kasebut. Sanajan perdagangan seks kayane adoh banget saka omah, masalah kasebut kedadeyan ing Amerika Serikat, lan salah sawijining sebab masalah amarga kesadharan saya dhuwur yaiku saka kampanye utama sing dipimpin Meredith Blake saka ProSocial.

    Waca Liyane

  • Entuk Epic Pep Epic Saka 25 Atlet Olimpiade

    Wanita paling kuat sing teka ing game musim panas iki menehi pidato motivasi mini Glamour.

    Waca Liyane

  • Malaekat bumi

    Waca Liyane

  • Komersial Super Bowl Bakal Nyorot Tandha Peringatan KDRT

    Ing tengah-tengah iklan sing bakal nggawe sampeyan ngguyu lan Clydesdales klasik sing ora bisa dienteni, bakal ana iklan sing luwih ala ing Super Bowl Minggu - pengumuman layanan publik 30 detik saka No More kanggo nambah kesadaran babagan kekerasan rumah tangga. PSA nampilake obrolan pesen teks karo rong wanita - sing ana ing pesta Super Bowl, lan liyane ngirim SMS yen dheweke ora bisa teka amarga, dheweke ujar, 'Jake lagi salah sawijining swasana.' Pacelathon saya gedhe lan wong sing nonton tetep ora bisa ngerti apa sing bakal kedadeyan mengko. Klip kasebut diakhiri kanthi peringatan: 'Ana akeh pratandha kekerasan rumah tangga lan serangan seksual.' 'Pengumuman layanan publik iki nggambarake kepiye umume wong enom — lan akeh liyane — nggunakake sms kanggo komunikasi lan kadhang kala ujar akeh, ”ujare sutradara No More Virginia Witt ing sawijining rilis pers. 'Sinau luwih akeh bisa nguatake wong supaya bisa ngobrol kanthi bisa nylametake nyawa lan njaluk tulung. Muga-muga iki bakal dadi langkah liyane kanggo ngganti budaya sing kita goleki babagan kekerasan rumah tangga lan serangan seksual. ' Komersial kasebut ngidini pamirsa ngerti manawa dheweke bisa SMS 'NO MORE' nganti 94543 kanggo nampa informasi pendhidhikan, kalebu tandha-tandha umum penganiayaan lan

    Waca Liyane

  • 8 Genius Wanita sing Nggawe Cara Pikirane Jagad

    Wolung wanita iki ngowahi cara pikirane jagad. Dina iki, Wired ngumumake 'Daftar Sabanjure' sing pertama - dhaptar cendhak 20 'jenius unsung' sing ditampilake ing majalah majalah Mei sing nuduhake 'cara mikir anyar babagan cara mikir anyar,' miturut EIC Scott Dadich . 'Dhaptar Sabanjure minangka klompok saka macem-macem lanskap bisnis sing ngowahi cara urip, kerja, dolanan, lan mikir.' Wolung wanita sing ana ing dhaptar kasebut yaiku: Megan Smith, pejabat teknologi utama, pamrentah AS: 'Timnya menehi saran marang Presiden babagan topik teknologi penting kayata reformasi paten, masalah privasi, lan netralitas Bersih, uga reformasi peraturan sing ngidini para wirausahawan duwe ide sing apik kanggo maju kanthi luwih cepet. ' Tracy Chou, insinyur perangkat lunak, Pinterest: 'Rong taun kepungkur, dheweke njupuk langkah sederhana nanging provokatif kanggo ngunggah spreadsheet - menyang platform nuduhake kode Github, sing bisa digunakake perusahaan kanggo nggawe umum nomer insinyur wanita ing jajarane . Tujuane: kanggo ngenali ruang lingkup masalah minangka langkah pertama kanggo nggawe komitmen sing luwih kuwat kanggo ngatasi masalah kasebut. ' Cindy Holland, VP konten asli, Netflix: 'Aku ngira kita mung ngerteni babagan apa

    Waca Liyane

  • 8 Kutipan Instagram sing Inspirasi kanggo Mbukak Akhir Pekan

    Wis suwene suwene musim salju ing kene ing Glamour - kita mung pindhah menyang kutha ing kantor anyar ing One World Trade Center, lan swasana katon adhem banget. Dadi, iku TGIF, mesthi! Piye minggu sampeyan? Mangkene wolung kutipan inspirasi sing apik banget sing ditemokake ing feed Instagram minggu iki. Apa wae kutipan motivasi favorit sampeyan? Nuduhake komentar ing ngisor iki! 'Kabeh bakal OK ing pungkasan. Yen ora OK, iku durung pungkasan. ' OK #filyra #paris Foto sing dikirim dening michelgaubert ??? (@michelgaubert) tanggal 11 Nov 2014 jam 3:27 PST 'Kepala sing apik lan ati sing apik mesthi dadi kombinasi sing hebat.' #motivation #motivational #motivationalquotes #quotes #quoteoftheday #inspired #inspiring #inspiration #minimotivations #mini_motivations #nelsonmandela #nelson #mandela A photo posted by @mini_motivations on Dec 12, 2014 at 10:10 am PST 'Macan ora ngeculke turu babagan pendapat wedhus. ' #quotes #sidur #tiger #sheep #life #haters #motto #inspiring Foto sing dikirim dening Words Matter (@thewordsmiths) tanggal 12 Des 2014 jam 10:16 PST 'Kabeh sing sampeyan idham-idhamake ana ing sisih liyane wedi . ' #QOTD Foto sing dikirim dening Anita Reyna (@ anitareyna27) tanggal 12 Des 2014 jam 1:21 sore PST 'Wanita sing

    Waca Liyane

  • Cara Muter maneh Snapchats Luwih Saka Sepisan

    Yen sampeyan pengin yen sampeyan bisa muter maneh Snapchat luwih saka sepisan, sampeyan bakal sukses. Ing pembaruan sing mentas diluncurake dina iki, Snapchat ngluncurake pilihan kanggo mbayar replay ekstra. 'Dina iki, Snapchatters A.S. bisa tuku Replays ekstra, wiwit 3 nganti $ 0,99,' ujare pengumuman resmi kasebut. 'Sampeyan bisa nggunakake Replay ing Snap sing sampeyan tampa, nanging mung bisa Baleni Snap wae. Dheweke regane larang banget - nanging waktune dadi dhuwit! ' Apa sampeyan mbayar 33 sen kanggo muter maneh Snapchat? Marang komentar ing ngisor iki.

    Waca Liyane

  • Kepiye Sekolah Khusus Ngganti Urip Wanita Iki

    Ing cicilan kaping telu saka seri video kita, Get Schooled, inisiatif dermawan Glamour, Project Project ngutus pembuat film Elizabeth Lo menyang India kanggo ketemu Keerthi.

    Waca Liyane

  • 11 Kanca 'Kali Nggawe Konsep Gagal sing Luwih Apik saka Acara Liyane ing TV

    Telulas taun sawise rampung, 'Kanca' isih bisa nggawe konsep kegagalan kanthi nggawe masalah karakter kasebut pancen bisa dibayangke.

    Waca Liyane

  • Warta Penting Babagan Gap Pay Gender lan Masa Depan Wanita ing Papan

    Kita ngerti (lan sampeyan ngerti) manawa ana masalah serius babagan gaji wanita ing negara iki: 23 sen regane masalah (Wanita isih ngasilake 77 sen kanggo saben dolar umume wong lanang, rata-rata). Nanging apa sing ditindakake? Dina Rebo, Presiden Obama ngundang pimpinan wanita saka DPR lan Senat - khususe, para pimpinan sing wis suwe berjuang kanggo golek dhuwit - menyang rapat ing Gedung Putih kanggo mbahas babagan upah lan apa sing bisa ditindakake kanggo ndandani. (Apik tenan? Ya. Nanging kita pengin uga ngundang anggota parlemen kanggo pria. Iki ora mung masalah wanita.) Salah sawijining pamiarso, Tina Tchen, asisten Presiden lan direktur eksekutif Dewan Wanita Putih lan Wanita Bocah-bocah wadon (dheweke uga kepala staf Lady First Michelle Obama), njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol karo Glamour babagan apa sing ana ing mburi lawang sing penting banget. Presiden Obama pidato karo para pamiarso, kalebu Pimpinan Démokratik Nancy Pelosi. Glamour: Sapa ide sing bakal dianakake rapat iki? Tina Tchen: Masalah kulawarga kerja wis ana ing agenda Presiden wiwit dina kaping pisanan. Aku wis ngerti dheweke pirang-pirang taun, lan anggere aku kenal dheweke, iki

    Waca Liyane

  • Pahlawan kelairan 50 Glamour

    Sampeyan ora prelu jeneng sing wani kanggo kendel; wanita wani nggawe bedane ing komunitas ing endi wae. Kanggo ngurmati, Glamour ngakoni sawijining wanita saka saben negara dadi Pahlawan kelairan.

    Waca Liyane

  • 5 Tips Kanggo Mbantu Sampeyan Nggawe Catatan Terima Kasih Post-Wawancara

    Sampeyan ngerti sampeyan ngirim ngirim komentar kirim-wawancara, nanging sampeyan bisa uga ora ngerti cara paling apik kanggo nggedhekake kekarepan sawise menehi kesan kaping pisanan. Sapérangan calon pengusaha sing nggumun ngarep-arep nampa matur nuwun liwat surat siput kuno. 'Perekrut lan manajer karyawan terus-terusan ujar manawa ngarepake cathetan matur nuwun kanthi tangan — paling ora nalika ana wawancara karo wong,' ujare Alexis Monson, salah sawijining pendiri Punkpost, aplikasi sing mbantu sampeyan ngirim kertu tulisan tangan kanthi pribadi. Nanging yen sampeyan wis ora nulis apa-apa kajaba email ing umur, sampeyan bisa uga ora ngerti arep miwiti endi. Ojo wedi. Sampeyan kanthi yakin bisa nulis pena - lan nggawe cathetan matur nuwun sawise wawancara diwedharake saka akeh wong - kanthi tips ahli kasebut. 1. Mbangun sambungan pribadi. Ngirim cathetan matur nuwun minangka sing paling pas - manawa entuk gaweyan utawa ora. 'Nuduhake rasa syukur lan minat kanggo nggawe sesambungan pribadi iku adoh banget, mula kirim cathetan kanthi tangan sanajan sampeyan ora entuk kerja,' ujare Monson. Kanthi rasa matur nuwun sing wis dipikirake sing seger, pikirane Monson, sampeyan bisa uga mandheg mandheg dadi manajer nalika jabatan anyar mbukak. 2. Splurge kanggo kertu khusus. 'Kualitas kertu sampeyan

    Waca Liyane

  • Ngenteni, Endi Entuk Dhuwit? 4 Prekara sing Ngganggu Arus Kas Sampeyan

    Iki minangka pambuka saka penasihat literasi finansial Clare Levison, C.P.A .: 'Aku ngerteni akeh wanita enom sing cerdas lan sukses nggawe kesalahan arus kas sing padha lan nganggep kabeh bakal bisa finansial.' Sejatine, kabiasaan ala iku akeh regane - ing sawijining survey pungkasan, 60 persen wanita ngakoni yen duwe saldo kertu kredit. Kita bisa luwih apik, para wanita! Kanggo pamula, ati-ati jebakan kasebut sing umum banget.

    Waca Liyane

  • 6 Babagan Sing Bakal Dikerteni Babagan Candy Crowley, Klebu Napa Dheweke Nggawe Kontroversi Sadurunge debat Presiden Bengi Iki

    Perdebatan presiden nomer loro kedadeyan kurang saka patang jam, lan aku ora kudu ngandhani sampeyan manawa ana akeh sing pengin. Nanging iku mung bagean saka crita sing wis dadi puncak warta. Liyane? Candy Crowley, moderator debat bengi iki - wanita pertama sing milih kerja kasebut sajrone 20 taun.

    Waca Liyane

  • Facebook Meluncurake TechPrep: Hub Resource kanggo Nyengkuyung Bhineka Teknologi

    Wanita banget ora diweruhi karier teknologi, lan riset anyar saka Institut Global McKinsey lan Facebook nuduhake uga warga Afrika Amerika lan Hispanik. Panliten kasebut nemokake manawa 50 persen wong Amerika Afrika lan 42 persen wong Hispanik — dibandhingake karo 35 persen Kaukasia - mikir manawa bisa nggarap komputer, pria lan wanita sing padha asring ora duwe alat utawa akses kanggo njaluk dadi teknologi. 'Sinau kode mbukak kesempatan luar biasa ing industri sing dadi luwih penting,' tulis pejabat operasi Facebook, Sheryl Sandberg, ing sawijining pernyataan. 'Nanging riset nuduhake… akeh wanita lan wong sing duwe warna rumangsa manawa teknologi ora mbukak.' Dadi dina iki, Facebook ngluncurake TechPrep, pusat sumber daya ing ngendi minoritas sing ora duwe wakil bisa sinau babagan ilmu komputer lan program, lan nemokake alat kanggo miwiti. Kurasi adhedhasar sapa sampeyan lan apa sing sampeyan butuhake, situs iki nawakake — ing game, buku, kesempatan pribadi, lan acara komunitas kanggo macem-macem umur lan level skill ing basa Inggris lan Spanyol. Tujuane kanggo pria lan wanita nom-noman uga wong tuwa lan wali sing, ujare Facebook, bisa dadi conto kanggo generasi mudha. Kanggo sing pengin nggawe teknologi, Facebook pengin

    Waca Liyane

  • Temokake Tombol Reaksi Anyar ing Facebook: Love, Haha, Yay, Wow, Sad, lan Angry

    Wingi, Facebook wiwit ngluncurake tombol 'Reaksi' - tombol media sosial sing paling populer babagan tombol non-Kaya. Debut ing Irlandia lan Spanyol, pilihan Cinta, Haha, Yay, Wow, Sad, lan Angry menehi pangguna kemampuan kanggo nanggepi kabar kaya kerugian, ranting politik, lan kirik kanthi spektrum emosi — ngluwihi klasik Facebook jempol. 'Tujuane kita yaiku nuduhake crita sing paling penting kanggo sampeyan ing News Feed,' ujare Facebook - sing bakal diumumake ing blog. 'Wiwitane, kaya sing kita lakoni nalika ana wong seneng postingan, yen ana sing nggunakake Reaksi, kita bakal luwih milih pengin ndeleng luwih akeh jinis kiriman kasebut. Kita bakal nglampahi wektu sinau saka peluncuran awal lan iterate adhedhasar temuan ing mbesuk. ' Deleng pisanan tombol Facebook anyar Spanyol lan Irlandia ing kene: Foto sing dikirim dening CNN en Espa ?? ol (@cnnee) tanggal 8 Okt 2015 jam 8:47 PDT Foto sing dikirim dening CNNMoney (@cnnmoney) tanggal 8 Okt , 2015 jam 11:18 esuk PDT Foto sing dikirim dening Infobae America (@infobaeamerica) tanggal 8 Okt 2015 jam 8:29 am PDT Reaksi Facebook sing miturut sampeyan bakal dadi paling populer?

    Waca Liyane

  • 10 Pethikan Yogi Berra sing Bakal Dikarsakake Ing salawas-lawase

    Yogi Berra - dianggep minangka salah sawijining penangkap sejarah paling apik ing sejarah bisbol - tilar donya dina Selasa, umur 90 taun. Berra sukses ing lapangan dadi pemain, pelatih, lan manajer, nanging dheweke uga ditresnani, sanajan para penggemar bisbol sing paling grundel, amarga kuotasi sing asring pithy lan paradoks. Nyatane, tembunge sing lucu nggawe definisi dheweke kaya karir sing nyengsemake - sing pancen (njaluk ngapura) ujar apa-apa. Minangka laporan New York Times, Berra duwe katrampilan lucu lan lucu saka pamrih. Saka Times: 'Ing taun 1949, awal karir Berra ing Yankee, manajer dheweke menilai dheweke kanthi cara wawancara ing The Sporting News:' Pak. Berra, 'ujare Casey Stengel,' minangka kanca sing aneh banget sing duwe kemampuan luar biasa. '' Ya pancen. Saiki, kanggo ngrayakake urip Berra lan perspektif sing apik, saiki ana 10 Yogism favorit: Foto sing dikirim dening Design ?? er (@takehislight) tanggal 23 Sep 2015 jam 7:58 PDT Foto sing dikirim by @donnyepp on Sep 23, 2015 at 7:37 am PDT Foto sing dikirim dening cleveland.com (@clevelanddotcom) tanggal 23 Sep 2015 jam 7:29 PDT Foto sing dikirim dening Thomas (@ tbgroom22) tanggal 23 Sep 2015 jam 7 : 17 esuk PDT

    Waca Liyane