Melania Trump Nggawe Dekorasi Natal Gedung Putih-Lan Dheweke Bakal Panggang

Akeh wong ing media sosial sing menehi komentar bocor kanggo ngremehake tradisi preinan. Melania Trump lan wit Natal Gedung Putih

Nicholas Kamm / Getty Images

push munggah bra sadurunge lan sawise



Melania Trump ora duwe wektu akeh dadi Wanita Pertama, nanging isih ana mangsa liburan kanggo ngrampungake sadurunge pelantikan Joe Biden tanggal 20 Januari.

Kaya tradhisi, Trump ngumumake dekorasi kanggo Gedung Putih ing Natal iki sawise Thanksgiving. Biyen Trump dikritik amarga pilihan estetika musiman. Elingi wit Natal abang sing nggegirisi ing taun 2018 sing dibandhingake karo klambi Dongeng Putri Bocah ?



Dekorasi 2020 katon luwih tradisional, kabukten gambar ing pejabat @Pangeransiahaan Akun Instagram. Akhir minggu iki, sukarelawan saka kabeh penjuru Amerika teka kanggo dekorasi @WhiteWoite kanggo musim preinan. Matur nuwun kanggo wektu, semangat & pengabdian sampeyan kanggo nggawe manawa semangat tentrem & bungah ngebaki kamar & aula bersejarah ing Omah Rakyat! #WHChristmas , Trump nulis ing katrangan.

Konten Instagram



Ndeleng ing Instagram

Sajrone wektu khusus taun iki, aku seneng nuduhake 'America the Beautiful' lan menehi penghargaan kanggo keagungan Bangsa sing agung. Bebarengan, kita ngrayakake tanah iki sing kita bangga bisa mulih. #WHChristmas , dheweke nulis bareng video sing nuduhake pilihane.

Konten Instagram

Ndeleng ing Instagram



Sampeyan bisa ndeleng sentuhan patriotik, kayata ornamen AS ing ndhuwur, lan uga sawetara angguk menyang kampanye Mel Best Trump dadi Best nalika nggulung foto.

Konten Instagram

Ndeleng ing Instagram

apa blackheads ing irung

Nalika dekorasi sing sejatine bisa uga ora ana bukti kritik tinimbang taun-taun kepungkur, komentar Wanita Pertama babagan tradisi preinan wiwit awal musim gugur iki terus ngganggu dheweke. Wong-wong ing media sosial manggang dheweke nalika rawuh resmi wit Natal Gedung Putih taun iki, lan dheweke terus nindakake sawise dheweke nyedhiyakake dekorasi.



Kaset obrolan antarane Trump lan mantan kanca lan penasehat, Stephanie Winston Wolkoff, dadi publik ing wulan Oktober. Aku lagi nyambut gawe ... bokongku babagan barang-barang Natal, sampeyan ngerti. Sapa sing menehi hadiah babagan dekorasi Natal? Nanging aku kudu nglakoni, bener? Trump keprungu ujar babagan dheweke. Oke, banjur aku nglakoni lan aku ujar manawa aku nggarap Natal lan ngrencanakake Natal.

Pangguna media sosial teka maneh ing Trump.

Konten Twitter

Ndeleng ing Twitter

Konten Twitter

Ndeleng ing Twitter

Konten Twitter

Ndeleng ing Twitter

Konten Twitter

Ndeleng ing Twitter

Konten Twitter

Ndeleng ing Twitter

kabeh bachelors lan bachelorettes

Konten Twitter

Ndeleng ing Twitter

Presiden Donald Trump durung komentar babagan garwane, sanajan dheweke isih terus tweet informasi palsu babagan pemilihan.