Pangeran William Ngungkapake Detil Manis Babagan Pesta Ulang Tahun Putri Charlotte

Iki apik banget! Pangeran William Putri Charlotte

Gambar Getty / Duchess of Cambridge



Putri Charlotte ngancik enem taun tanggal 2 Mei, lan Pangeran William lan Kate Middleton bisa nggawe dina kasebut khusus sawise taun angel kanggo kabeh wong.

Nalika ngunjungi Babcock Vehicle Engineering kanggo sinau babagan prototipe ventilator anyar perusahaan, calon raja takon kepiye putrine seneng ulang taune, lan dheweke mangsuli ( kanggo Halo! ), Dheweke duwe dina sing apik banget, matur nuwun. Banjur dheweke nerangake, 'Taun kepungkur iki ulang tahune ing kunci, nanging ing taun iki kita bisa duwe kulawarga liyane. Dheweke tuwuh kanthi cepet. Seneng banget.



jins merek jeneng kanggo wanita

Pangeran William ora menehi katrangan babagan kulawarga iki, nanging bisa dibayangake manawa Putri Charlotte cilik, sing bubar sekolah ing St. Thomas Battersea, lan adhine, Pangeran George, seneng duwe beda wong ing sekitar.



Iki bisa uga minangka salah sawijining perkara sing paling ora adil babagan pandemi kasebut. Kanggo wong diwasa, kelangan pesta ulang taun iku apes nanging ora tragis; apa ngowahi 41 kudu dadi acara sing penting? Ora tenan. Nanging kanggo bocah-bocah ing umur 10 taun, saben taun minangka tonggak sejarah, mula kepenak banget yen Lottie bisa nganakake pesta nyata.

rambut apa sing digunakake kanggo braids box dewi

Kanggo acara kasebut, Cambridges ngeculake potret khusus putrine, sing mesthi dijupuk dening Middleton. Apa Putri Charlotte ora katon kaya bapake ing kene?

Konten Instagram

Ndeleng ing Instagram



Pangeran Louis sing paling enom, uga ngrayakake ulang taune bubar; dheweke ngancik telung wulan ing wulan April lan miwiti sekolah. Ora ngerti kepiye dheweke ngrayakake ulang taune, nanging bisa uga pit sepeda sing ora nganggo pedal iki hadiah?

blake jeneng bayi anyar sing apik

Konten Instagram

Ndeleng ing Instagram

Pasangan kraton uga ngrayakake ulang taune pernikahane 10 taun durung suwe. Yaiku pathokan kulawarga. Apa sampeyan bisa mbayangake pirang-pirang kertu matur nuwun sing kudu ditulis Kate Middleton sajrone wulan pungkasan? Tanganku kenceng mung mikir-mikir.