Rachel Zoe Ngomong Babagan Pungkasan Acara Bravo, lan Bisa uga Acara NBC Anyar Adhedhasar Urip!

Pungkasan saka Project Rachel Zoe wis diprediksi sawetara wektu lan saiki, penata gaya dadi perancang busana, nanging mesthine wis rampung karo pameran realita Bravo. 'Kita wis rampung limang taun. Aku mikir wayahe bisa maju, 'jarene File Capitol majalah.

pidato Ashley judd nalika pawai wanita
Gambar bisa uga ngemot Rachel Zoe Busana Busana Wanita lan Rok Wanita



Rachel ujar manawa dheweke ora minat maneh nuduhake urip pribadi ing TV. 'Ing Project Rachel Zoe temenan dadi pertunjukan adhedhasar fashion lan desainer, lan kabeh iku sejatine, lan sejatine pancen dudu, 'dheweke nambah.

Siji-sijine TV dheweke yaiku saiki dianggep minangka sitkom adhedhasar uripe karo bojone Rodger Berman ... kanggo NBC!



kepiye carane nambah rambutku kanthi luwih cepet

Apa sampeyan bisa mbayangno? Sejatine, iki bisa dadi sitkom sing paling nyenengake! Aku pancen bosok kedadeyan iki.



Apa sampeyan bakal nonton sitkom adhedhasar urip Rachel Zoe? Apa sampeyan sedih acara Bravo dheweke rampung?