Munggah Wajah Plus Ukuran

Gambar iki bisa ngemot Gaun Evening Busana Busana Sopan Manungsa lan Kulit

Model ukuran plus sing dibintangi kampanye mode plus ukuran bisa diarepake. Model plus-ukuran ing kampanye mode non-plus-ukuran, luwih sithik (sanajan gerakan anyar sing didhukung dening merek pasar massal lan desainer pilihan, sing bisa dadi norma luwih cepet tinimbang sing kita pikirake). Nanging model ukuran plus ing kampanye kecantikan? Iki minangka pangembangan supaya bubar ngrampungake industri kasebut sajrone wektu sing sithik.



'Casting model ukuran ora lurus — kaya model apa wae kanthi ukuran 0, 2, utawa 4 — kanggo kampanye kecantikan yaiku perkara sing wiwit diwiwiti mung sajrone nem wulan kepungkur, ujare Amanda Brennan, agen model ing butik agensi kurva Manajemen Model Alami. Biyen, aku bakal ngirim bocah-bocah wadon kanggo dipikirake amarga kasunyatane apik banget, nanging saiki aku njaluk kabar babagan Sephora lan Ulta khusus njaluk plus. Pancen katon apik banget amarga dheweke ora prelu nindakake - usahane ora gumantung karo ukuran - mula akeh sing bakal owah.

Ora nggumunake yen ndeleng refleksi masarakat sing luwih akurat ing kampanye - sawise kabeh, rata-rata wanita Amerika ukuran 16 . Nanging, ing papan kaendahan, ing endi gerakan sing luwih kalebu kalebu warna kulit, kabisan, jenis kelamin, lan umur mbledhos taun iki, ukurane kaya wates pungkasan. Merek sing dadi target utama yaiku merek sing menang. Dheweke mbantah norma lan nemtokake maneh apa sing diarani ayu. Sephora lagi wae ngluncurake kampanye sing paling maneka warna, sing dadi karyawan toko tinimbang model. Lan Ulta wis strategis kerja sama karo merek sing prioritas macem-macem, kayata Julep. 'Mary Dillon, CEO Ulta, lan aku kepengin banget nguatake wanita, ujare Jane Park, CEO lan pangadeg Julep. 'Pameran wanita sejati ing saindenging Amerika minangka inti saka merek Julep lan Ulta nyenengake kita ing saben langkah.'



Gambar bisa ngemot Tattoo Skin Human and Person



Paloma Elsesser kanggo kampanye Pahlawan Tubuh Glossier

Kanthi idin saka Glossier

ing endi tuku syal sutra

Ora mung raksasa kecantikan utama uga. Ing taun iki, kita wis ndeleng tap Glossier favorit millennial plus model Paloma Elsesser kanggo mbantu ngluncurake perawatan awak, L'Oréal ngluncurake kampanye pondasi True Match sing ditampilake Marquita Pring , perlengkapan toko obat Wet 'n' Wild ngrekrut Alessandra Garcia dadi bintang Generasi kampanye Wild bareng karo Corinne Fox lan Irlandia Baldwin, pendiri It Cosmetics Jamie Kern Lima menehi pidato virus sing nantang status quo, lan Fenty Beauty Rihanna meh ngrusak Internet kanggo garis klebu sing ora mung nampilake model curvy nanging uga macem-macem wanita warna kanggo makili kisaran dhasar 40-shade merek. Merek liyane sing paling apik kalebu: Makeup Susu, Kosmetik MAC, Kosmetik Kylie, Smashbox, Pembusukan Urban, lan ASOS Face + Body.

Iki minangka bagean saka DNA umum minangka merek sing kalebu lan ngerti manawa kaendahan ana macem-macem bentuk, ujare Evelyn Wang, VP senior Wet 'n' Wild. Ing babagan ukuran khusus, kita nampilake kabeh jinis lan ukuran ing media sosial kanthi rutin, nanging kanggo model nyata, sing diwiwiti ing taun iki karo Alessandra [Garcia]. Lan iku mung wiwitan kanggo merek. Wet 'n' Wild saiki siyap kanggo nggawe epik kampanye nasional anyar sing diarani #BreakingBeauty taun ngarep. Iku ora mung bakal ngrayakake keragaman nanging uga menehi platform kanggo limang wanita - model plus sing uga dadi pengangkat bobot level Olimpiade, seniman indie Amerika Asia, aktivis lan korban kanker, model karo albinisme, lan model transgender - kanggo critakake lan menehi inspirasi marang wong liya.



Lan Milk Makeup, tangan kecantikan bocah wadon sing apik banget saka perusahaan media kreatif Susu, wis unik sajrone casting lan olahpesen sing ora umum wiwit macem-macem taun kepungkur. Makili spektrum ekspresi diri minangka naluri kanggo kita, ujare Georgie Greville, direktur kreatif lan pendhukung Milk Makeup. Influencer lan transparansi Internet pancen nggawe kesadaran manawa wanita plus-curvy wis suwe banget ora bisa ngobrol. Aku seneng merek duwe inisiatif kanggo nggawe perubahan ing industri. Kita kabeh kudu luwih representatif babagan beda sejatine jagad iki. '

Gambar bisa ngemot Face Human lan Person

Model kanggo kampanye dandanan ASOS Face + Body

tato gampang teken lan poke



OK, kabeh apik, nanging kita kudu takon: Napa kedadeyan kasebut sadurunge? Utawa paling ora entuk daya tarik luwih dhisik sadurunge? Perubahan iki nyerang industri kanthi cepet lan dumadakan lan sanajan ora kaget, mula ana pitakon: Apa butuh wektu suwe? Iku sentimen Tukang batu Nicolette , blogger lan influencer mode ukuran plus, atribut kanggo definisi kaendahan sing ketinggalan jaman. Standar kita wiwit suwe wis dileksanakake liwat kampanye sing mung nyetel siji jinis kaendahan, 'jarene. 'Ana akeh eksklusivitas penjaga lawas sing wis ana ing mode lan jagad kecantikan - standar sing wis ditemtokake dening wong-wong sing duwe kekuwatan, lan katon suwe banget homogen.

Nanging yen panjaluk kanggo inklusifitas ukuran wis ngganggu kalorone industri dadi luwih apik, efek kasebut bakal luwih hebat tinimbang kaendahan — utamane amarga, kanthi mode, model kurva isih ana, model, kanthi dhuwure rata-rata sing luwih dhuwur lan proporsi sing ideal. (Lan kita kabeh ngerti, awak ana ing kabeh wujud lan ukuran - ora mung tokoh jam pasir.) Bedane karo kaendahan yaiku kekurangan politik awak lan, sing luwih penting, aksesibilitas. 'Kabeh wong duwe pasuryan, kabeh pengin makeup, dadi kabeh kudu diwakili babagan produk apa wae,' ujare Marquita Pring, sing sajrone 12 taun pengalaman dadi model kurva entuk kampanye kecantikan sing pertama — Yayasan Pertandhingan Sejati L'Oréal - taun iki 'Aku wis nindakake tes ing kana-kene kanthi ngarep-arep industri kecantikan bakal mbukak, nanging ora bisa diklik. Aku ora bisa ngandhani kenapa suwe banget, nanging iki pengalaman paling apik lan luar biasa kanggo aku. '

'Saiki kedadeyan amarga ana akeh permintaan saka konsumen sing ora pengin ndeleng sing ora bisa digayuh utawa ora ana gandhengane.' - Evelyn Wang, VP senior Wet 'n' Wild

Saka pihak bisnis, Wang menehi panjelasan kenapa industri wis alon-alon ditindakake: Wedi yen nindakake perkara sing beda. Apa yen sampeyan nindakake lan ora ana sing nanggapi? Saiki kedadeyan amarga ana akeh permintaan saka konsumen sing ora pengin ndeleng sing ora bisa digayuh utawa ora ana gandhengane. Lan merek sing wani nindakake iku entuk pangakuan lan tanggapan positif ing media sosial.

Media sosial, kaya sing sampeyan curiga, wis dadi kekuwatan kanggo meksa nindakake perkara kasebut. Kaya kampanye fashion, iku cara supaya wong liya bisa nyebut keprihatinan lan dirungokake. Lan merek pungkasane— pungkasane - nggunakake umpan balik kanggo mikir maneh strategi pemasaran kuno. Sing luwih kalebu kalebu panen, kayata ing umpan balik konsumen lan uga adol. Fenty Beauty minangka salah sawijining conto sing padhang - landasan dhasar (khusus warna medium-nganti-peteng) terus didol ing toko Sephora lan online. Kanggo Wet 'n' Wild, Wang negesake akeh banget variabel kanggo nemtokake manawa casting Garcia langsung kena pengaruh penjualan, nanging saiki kita ngalami taun paling kuat - kita meh meh 14 persen ing taun sales nganti saiki, mula salah sawijining merek paling cepet ing kategori kasebut. Keragaman minangka bagean saka kain ing negara kita, lan aku mung mikir kudu apik kanggo bisnis sing mbayangke. Lan merek sing ora? Dheweke bakal entuk reaksi kasebut, ujare Sammy Scharg, asisten manajer hubungan masyarakat ing Julep.

apa sing nggawe wong dadi pengambung sing apik

Iki tegese, kanggo pertama kaline, konsumen nyekel kabeh kekuwatan, saka ndhikte produk apa sing pengin diweruhi karo sapa sing pengin diwakili. Aku pengin ndhukung merek sing luwih kalebu - kita duwe kesempatan kanggo konsumen milih dompet, ujare Mason. Aku uga mandheg blanja saka merek sing ora kalebu olahpesen. Iki minangka turnamen sing gedhe banget kanggo aku - ndeleng merek sing nggunakake platform kanggo nguatake ide kecantikan sing lawas sing sejajar karo kulit sing alus lan duwe fitur-fitur Kulon, utamane ing iklim politik kita. Penting banget kanggo validasi wong kanthi kabeh bentuk, supaya masarakat bisa ndeleng refleksi jagad iki. '

'Aku tuwuh isin karo awakku. Yen aku ndeleng luwih akeh wanita sing padha kaya aku ing kampanye, kabeh bakal beda. - Brianna Marquez, model ukuran plus

Pring uga mandhiri merek sing duwe komitmen supaya luwih kalebu: 'Yen dudu perusahaan sing beda-beda, mula aku ora kepengin nyoba produk sampeyan, utamane minangka wanita sing duwe warna - aku kudu ngerti yen bakal duwe pilihan. '

Ya, macem-macem, nanging merek uga kudu asli, sing diwiwiti karo casting — kaya, ngirim luwih saka siji model plus ing kampanye. Model ukuran plus Brianna Marquez, sing dadi salah sawijine saka limang fitur ing kampanye #BreakingBeauty Wet 'n' Wild, ujar manawa tokenisme isih dadi masalah utama. Kanggo dheweke, dheweke katon kaya jempol sing lara nalika dheweke dadi model kurva siji-sijine ing kampanye kaendahan karo selusin wong. Pramila kampanye dhasar Julep sing dibintangi, sing nampilake luwih saka siji model curvy saka 18 taun, lan Wet 'n' Wild's #BreakingBeauty kampanye (ing endi dheweke diwenehi platform kanggo nuduhake perjalanan dadi pengangkat bobot) loro-lorone pancen resonasi karo dheweke. Merek nyoba, ana shift sing kedadeyan, nanging durung tekan kana. Kita bakal dadi luwih padha.

Gambar bisa ngemot Pakaian Manungsa lan Lambang Pakaian

Brianna Marquez kanggo kampanye #BreakingBeauty Wet 'n' Wild

sing milih hannah ing sarjana

apa justin bieber nikah

Isih Iki ora kudu nyuda kemajuan sing gedhe banget. Aku ora kelingan wektu nalika ndeleng model ukuran plus ing kampanye kecantikan, ujare Marquez. Aku nggawe aku kepenak kanggo bocah-bocah wadon sing luwih enom sing wis diwasa saiki amarga aku durung nate weruh utawa ngrasa apik. Aku tansaya isin karo awakku, nanging yen ndeleng luwih akeh wanita sing padha kaya aku ing kampanye, kabeh bakal beda.

Mason nduwe perasaan sing padha. 'Ana akeh babagan awakku, mula aku rumangsa ora cukup apik lan mesthi nyebabake kapercayan awakku,' jarene. 'Muga-muga kanthi luwih akeh visibilitas, luwih akeh akses menyang basa visual lan kosa kata ing macem-macem jinis kaendahan, bisa menehi generasi penerus supaya luwih apik babagan awake dhewe.

Ing wayahe iki, ukuran inklusif - lan macem-macem umume - ing kaendahan wis tren munggah, nanging isih ora biasane. Paling ora, ngono wae.

'Industri kasebut beda banget karo nalika aku miwiti 12 taun kepungkur, lan kanthi cara sing apik banget. Kita wis tekan saiki, nanging 100 persen, kemajuan isih kudu digawe, 'ujare Pring. 'Aku pengin nggayuh norma, yen sampeyan bisa mlaku ing njaba lan ndeleng pariwara sing nggambarake negara, jagad iki - lan kita ora mikir apa-apa. Isih ana perusahaan sing nolak gerakan kasebut, nanging aku ora bakal kepenak nganti ora bisa ngobrol maneh lan ora kalebu ing dewan. '