S.O. Miwiti Ngomong 'Aku Katresnan Kowe'? Mangkene Persis Cara Nangani

Gambar bisa ngemot Manungsa lan Pasuryan

Lucasfilm



Nalika S.O. wiwit ujar 'Aku tresna sampeyan' kanthi cepet, bisa menehi kurva serius. Yen hubungan sampeyan wis suwe, sawetara wajar yen bom L bakal mudhun sawayah-wayah. Nanging yen sampeyan durung siyap nemoni wong-wong mau ing tengah dalan, apa reaksi sampeyan?

Yen sampeyan ngerti yen hubungan sampeyan ora mung penting, sampeyan kudu ngilangi umpan lan maju sadurunge perasaan sampeyan bakal ora cocog. Nanging yen sampeyan bener kaya S.O sampeyan (sanajan ora bisa maca ruang dangu), samubarang bisa dadi luwih rumit.



Pancen angel amarga, utamane ing tahap wiwitan sesambetan, langkah lan wektu pancen kritis, ujare psikolog hubungan Karin Anderson , Ph.D. Dadi luwih gampang lan kurang kikuk yen sampeyan lagi tempo padha.



Nalika nggodha kanggo pura-pura sampeyan ora nate krungu yen kencan sampeyan ngucapake tembung L sadurunge sampeyan lagi teka, Anderson ujar manawa luwih becik ngakeni langsung. Jocelyn Charnas , Ph.D., psikolog klinis ing praktik pribadi ing Manhattan, setuju. Sampeyan kudu ndeleng kanthi cara iki: Yen sampeyan bakal hubungan karo wong liya, sampeyan kudu bisa ngobrol kanthi angel.

Anderson nyaranake nyoba nyoba kaya ngono, Rasane seneng banget dirungokake lan aku uga seneng banget karo sesambungan iki. Aku mung pengin supaya kabeh obah lan tetep semangat. Sampeyan uga apike mbuwang kaya, aku durung cukup, nanging aku edan karo sampeyan lan seneng banget karo masa depan kita, mung kanggo njlentrehake asal sampeyan.

Apa wae sing sampeyan lakoni, aja ujar yen aku tresna karo sampeyan yen sampeyan ora bener-bener. Yen sampeyan nindakake lan sampeyan ora sengaja, sampeyan bakal nggawe ora jujur ​​menyang hubungan sampeyan, ujare Anderson. Ngapusi langsung minangka ide sing nggegirisi.



Mesthi wae, S.O. pengin ngrungokake telung tembung cilik kasebut ing sawetara titik - prekara sing jelas banget nalika dheweke tetep matur marang sampeyan. Apa sampeyan duwe wektu sadurunge kudu pindhah? Charnas ujar manawa ora ana wektu sing ditemtokake kanggo iki, nanging luwih becik sampeyan kudu ngerti perasaan sampeyan lan kenapa aku tresna sampeyan nggawe sampeyan ora kepenak. Sampeyan bisa uga rumangsa ora asli - bisa uga S.O. jarene sawise mung pacaran, mula sampeyan bakal takon apa perasaan kasebut nyata.

Nanging bisa uga mung amarga sampeyan pindhah kanthi kacepetan sing beda lan nyebutake kanthi emosional kanthi cara sing beda. Iki bisa nggawe wong luwih cenderung ngomong sadurunge, lan aku ora nganggep perkara sing ala, jarene. Rasane rada kikuk rada suwe.

Yen sampeyan rumangsa yen pancen kuwat, Anderson ujar manawa sampeyan ora bakal meksa meksa guwa lan wiwit ujar manawa aku tresna banget marang sampeyan. Wong anyar ditampilake ing sajroning urip sampeyan lan dumadakan dianggep dadi barang sampeyan ... sing ora ngurmati salawase urip, jarene. Sampeyan bisa cepet banget. Njupuk wektu.

nyimpen nganggo klambi ukuran plus



Liyane saka Glamour:
- 'Aku Ketemu Kaloro Bojoku Dina sing padha'

- 7 Beda Kunci antarane Hubungan Sehat lan Toksik

- Tanggal Kapisan Iki Paling Kasedhiya Menikah