• Sepatu Sneaker Meghan Markle Wis Diskon 30% Saiki

    Sawise ndeleng Meghan Markle nganggo sneaker Vejas pungkasan musim gugur, salah sawijining panulis Glamour kudu duwe. Saiki bakal didol.

    Waca Liyane

  • Selebriti Paling Apik Katon ing Wimbledon 2018

    Emma Watson, Jessica Biel, Justin Timberlake, lan Drake kalebu salah sawijining selebriti sing melu turnamen Wimbledon taun iki.

    Waca Liyane

  • 8 Gambar Prawan Ulang Tahun Angelina Jolie Katon Kaya Prawan Ulang Tahun Paling Akhir

    Angelina Jolie sing apik tenan wis ngancik 39 dina iki, lan aku ngrayakake kanthi nglumpukake sawetara gambar sing paling apik banget yaiku ulang tahune. Klambine apik, mesem amba, lan sapanunggalane seneng. Dadi, sanadyan ora ana siji-sijine saka perayaan asline, dheweke cocog karo kriteria (seneng lan mergo apik tenan) ing masing-masing. Gaun night-out cah wadon ulang tahun klasik (payet lan apik) uga dienggo karo Angelina, sing milih LBD iki kanggo perdana Salt ing taun 2010. Nanging kanthi pribadi, yen aku dadi bocah cilik lan dadi bintang film mega , Aku bakal ngeculake busana pesta kanggo milih sing apik banget lan luwih becik nganggo sepur sing dawa banget. Ketik nomer coklat sing dipakai ing Cannes ing 2011. Aku uga bakal nemokake lokal partai sing ana tangga, mula aku bakal duwe kahanan sing pas kanggo pamer. Apa dheweke ora katon kaya wanita kuat sing mlaku ing papan sing apik kanggo nedha bengi perayaan sing apik ing nomer ireng sing ramping iki? Nanging yen aku ngerti Angelina (sanadyan, mesthine aku ora ngerti), aku mikir dheweke bakal milih sedina karo kulawarga nalika nedha bengi sing apik. Bagéyan sing longgar, gampang, lan ireng kaya-kaya ora bisa ngrampungi tapak asma

    Waca Liyane

  • Gagasan Busana 31 Januari, Model saka Glamour Editors

    Kanggo Masalah Ekspresi Diri, kita entuk 31 staf Glamour kanggo nyampur lan cocog karo limang barang sing kudu ana. Klik kanggo ndeleng apa sing ditemokake!

    Waca Liyane

  • 13 Transaksi Tas Tangan & Dompet Jumuah Ireng Sampeyan Ora Bisa Ilang: Nordstrom, Tory Burch, Rebecca Minkoff

    Saka tas crossbody Chloé menyang Chanel vintage sing langka, iki ana tas tangan lan dompet Black Friday 2019 kanggo mbantu sampeyan plancongan nalika preinan.

    Waca Liyane

  • Ugg Ngganti Boot Kulit Domba Paling Populer Kanthi Gayane Anyar, tahan banyu

    Kabeh warta babagan boots kulit domba Ugg sing anyar lan tahan noda. Ugg mandhegake boots Klasik sing paling populer kanthi gaya kulit domba anyar kanthi tlapakan lan kulit domba sing luwih apik sing bisa dirawat lan tahan banyu.

    Waca Liyane

  • Priksa 'Jeans Ballroom,' Celana sing Akeh Kamar kanggo ... Barang

    Nalika wong lanang miwiti nyelehake lemari klambi kanthi jinis sing disenengi kanggo krenjang bal-balan fantasi, aku cenderung ngrungokake. Dadi, nalika kancaku bojomu ngenteni sarapan ing Taun Anyar sing ngandhani yen dheweke tresna banget karo 'Jeans Ballroom', aku terus mikir apa sing dikarepake kanggo pakaian resmi denim. Ternyata, tegese 'jenis' Ballroom 'kabeh ... Temokake produk sing paling nyenengake wiwit pirang-pirang abad kepungkur - Ballroom Jeans Duluth Trading Co., sing duwe' Crouch Gusset 'kanggo' kebebasan bebas gerakan. ' Ora ana cara kaya wanita kanggo ngomong iki: Celonone kasebut duwe ruangan ekstra kanggo sampah. Priksa iklan lucu iki kanggo dideleng: Maksudku ... apa sampeyan bisa? Ngelingi minangka masalah lanang sing unik, aku ora bisa ngomong manawa ora masuk akal kaya sing dakkira ... lan dheweke duwe rating bintang 4,5 / 5 saka luwih saka 1.700 ulasan pelanggan ing situs kasebut, mula bisa uga menyang soko? Apa sampeyan mikir yen wong lanang bakal nganggo sepasang iki? Ayo dirungokake!

    Waca Liyane

  • Madewell ngeling-eling pirang-pirang gaya sandal amarga masalah keamanan

    Warta penting yen sampeyan tuku sandal saka koleksi Madewell's Sightseer sajrone nem wulan kepungkur: Perusahaan ngelingi 50.900 pasang ing A.S. lan Kanada amarga ana masalah keamanan. Miturut WWD, sepatu merek saka koleksi Sightseer, sing didol ing wulan Februari lan Juli 2015, 'ditemokake bisa mbebayani amarga batang logam bisa ngilangi lan nembus dhasar outsole, sing duwe risiko tiba.' menyang Komisi Keamanan Produk US. Ora dilaporake ciloko. Sandal kasebut didol ing toko Madewell, online ing madewell.com, utawa online ing shopbop.com, saka $ 60 nganti $ 80. Gaya khusus kalebu: C0275 Sightseer Knaced Slide Sandal C0276 Sightseer T-Thap Thong Sandal ing Kulit Ireng C0277 Sightseer T-Strap Sandal Thong ing Metallic Color-Block C0278 Sightseer Buckle Gladiator Sandal C0279 Sightseer Slide Sandal C1105 Sightseer -Loop Sandal C5895 Sightseer Ankle-Wrap Sandal ing Shiny Silver C5897 Sightseer Lace-Up Sandal C6090 Sightseer Ankle-Wrap Sandals ing Metallic Sand Yen sampeyan duwe gaya kasebut, aja langsung nganggo banjur hubungi Madewell kanthi nelpon 866-544-1937 utawa ngirim email 24/7@madewell.com. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.madewell.com banjur klik 'Pemberitahuan Penting.'

    Waca Liyane

  • 15 Rahasia Gaya Panas Kanggo Nyolong Saka Bocah-bocah wadon Karo Kurva

    Idea nyenengake gambar kanggo gaya lan lemari klambi musim panas.

    Waca Liyane

  • Klambi Cocktail Ukuran Plus Paling Apik sing Bisa Dikanggo Saiki

    Apa sampeyan panganggo LBD kanthi kebiasaan kanthi seneng utawa wong sing kepengin dadi barang sing paling apik sabanjure, ing kene kanggo golek klambi koktail ukuran sabanjure.

    Waca Liyane

  • Deleng Sawetara Royals Paling Apik ing Dunia ing Pesta Besar

    Nalika nerangake gaya kerajaan, ana sawetara wanita sing terus-terusan ngupayakake kabeh wong. Kate Middleton, nanging uga Ratu Letizia lan Maxima, lan Putri Mary. Saben wanita minangka gaya gaya utama ing negarane, nanging kita jarang bisa ndeleng dheweke katon glamor. Iku mung ganti, amarga pesta ulang tahun ke-75 sing apik kanggo Ratu Margrethe II saka Denmark (nanging serius - para tiar!). Putri Mary sing lair ing Australia ngrayakake ulang taune ibu mertua kanthi gaun jambon legi sing tiba ing pundhak. Yen kabeh bling sing katon akrab, ana sebab: Dheweke nganggo bagean kasebut ing foto resmi. Ratu Letizia Spanyol terus-terusan dadi luwih gaya wiwit penobatan pungkasan musim panas. Kanggo acara iki, dheweke metu ing njaba kothak solid, milih gaun bertingkat ireng lan putih. Dikenal ing saindenging jagad kanggo rasa, Ratu Maxima ora nguciwani gaun ireng lan berlian sing akeh. Putri Marie saka Denmark nindakake gaya kerajaan klasik, nganggo renda navy kanthi lengen klambi tangan. Kraton sing nganggo klambi sing apik bisa dipilih kanthi gaya?

    Waca Liyane

  • 19 Stuffer Stok sing Apik banget, Amarga Dheweke bagean paling apik ing Natal, Oalah

    Pilihan saka barang-barang stok, wiwit saka kaendahan nganti aksesoris nganti omah, kanggo blanja ing musim liburan iki.

    Waca Liyane

  • 50 Swimsuits Sampeyan Bakal Rumangsa Nyaman lan Percaya Ing Musim Panas Iki

    Saka sepisan nganti bikini, kita wis nemokake 50 klambi mandi sing apik banget sing pas lan bakal nggawe sampeyan yakin ing pantai.

    Waca Liyane

  • Rant Cepet: Apa Kita Bisa Pensiun Pompa Ireng Ing Karpet Abang?

    Kasunyatan: Ana macem-macem sepatu sing apik tenan ing kana. Kasunyatan: Yen sampeyan dadi selebriti A-list, sampeyan bisa milih pasangan sing pengin dipakai. Kasunyatan: Waaaaay akeh banget sing nggunakake pompa ireng lawas sing mboseni nalika nyandhak karpet abang.

    Waca Liyane

  • 10 Tren Coba ing 2014

    Nyampekake ide-ide mode sing disokong kanggo taun ngarep. Ora ana pirang-pirang cara kanggo katon apik tenan!

    Waca Liyane

  • Anyari Lemari Gugur Sampeyan Kanthi 20 Temuan Sing Apik Iki

    Nggawa lemari sampeyan menyang kene lan saiki kanthi golek sing paling anyar.

    Waca Liyane

  • Kabeh Katon Sawise Pesta Grammy sing Dipentingake, Dibintangi Kardashians, Rita Ora, lan Miranda Kerr

    Klambi sawise pesta apik banget, amarga kita ndeleng apa sing dipilih seleb kanggo seneng-seneng, ora mung kanggo tampil apik ing foto karpet abang. Kayane dhaptar Grammy sing paling apik nganggo klambi sing kondur kanggo ngaso, amarga aku ora weruh pirang-pirang wanita kasebut metu. Luwih apik, tampilan ing wayah wengi sing paling apik katon anyar. Adhine mbesuk Kim Kardashian duwe salah sawijining gaun favoritku saka acara utama, nanging sedulur Kendall lan Kylie Jenner lan Khloe Kardashian banjur menehi serik serius. Kabeh bocah wadon telu padha goyang Kardashian M.O. dawa lan slinky kanthi plunges jero lan slits dhuwur. Uga prelu dicathet: Kylie kaya Kylie nilarake peniru Kim ing omah nalika sore. Klambi Steven Khalil iki katon kaya gaya sing dienggo setaun kepungkur. Rita Ora ganti gaun salaka sing super mengkilat, lan kudune dakkandhani: Aku seneng karo sutra Dsquared2 mini sing dicithak luwih apik. Volume kasebut nggawe siluet sing narik kawigaten, lan yen sampeyan bakal mbuwang sawetara omben-omben lan nari, aku ngerteni manawa klambi endi sing paling cocog kanggo tugas kasebut.

    Waca Liyane

  • Cara Nganggo Rok Panjang Midi lan Ora Katon Kaya Pustakawan (Diilhami dening Staff Glamour!)

    Kepiye lucu Glamour Web Intern, Lane Florsheim, ing kiriman musim panas kita?

    Waca Liyane

  • Klambi Paling Apik ing Pesta Pesta Hollywood Muda ing Vogue: Pilih Saiki!

    Aktris Hollywood sing lagi maju banjur metu kabeh (kanthi cara sing cocog karo umur!) Kanggo pesta taunan Teen Vogue mau bengi.

    Waca Liyane

  • 9 Petunjuk Closet Sing Sampeyan Aku Aquarius Klasik

    Kanggo kabeh bocah-bocah wadon Glamour Aquarius: Sugeng ambal warsa! Amarga aku yakin ana sawetara webbing zodiak kosmik sing padha, aku nggabungake dhaptar barang sing bakal dakkarepake sing dakkirim ing lemari utawa lemari. Info kasebut diwenehake dening ahli astrologi pro Susan Miller, sing wis ngirim macem-macem artikel hebat sing dakgoleki (plus, dheweke dadi pesona ing video horoskop sing luar biasa - priksa manawa durung teka!). Yen sampeyan dudu Akuarium, waca pratandha liyane sing wis dak tulis ing kene. Sampeyan ngerti yen sampeyan dadi Aquarius yen ana ing lemari sampeyan ... 1. Ana kain ungu biru utawa biru sing kandel. Saben Miss Miller, warna sing paling apik yaiku kobalt lan fuchsia, lan saiki sampeyan wis bisa nglumpukake sawetara potongan sing sampeyan tresnani. 2. Pernyataan perhiasan luwih akeh tinimbang potongan sing enak, sederhana. 'Ana keunikan babagan wanita Aquarius, lan dheweke mesthi beda-beda, ing ujung sing anyar lan panas,' tulis Susan, lan sentimen iki ditrapake kanggo rasa perhiasan sampeyan. Sampeyan dudu cah wadon sing duwe rantai emas tipis utawa gelang alus. Luwih apik, kalung sing ringkes lan cuff notis lan cincin koktail pratelan papan ing wadhah aksesori sampeyan. 3. Ana sing duwe sambungan teknologi.

    Waca Liyane