• Ipomoea Tricolor: Nenek Nenek Akeh

    Ipomoea tricolor, kamulyan ing Meksiko utawa grannyvine, minangka tanduran trellising sing apik. Pandhuan sing saya akeh mulang sampeyan kabeh sing kudu sampeyan ngerti!

    Waca Liyane

  • Tanduran melati: Tuwuh lan Ngurus Jasminum

    Tanduran melati mekar nalika musim panas lan kondhang amarga wangi manis lan endah ing wayah sore. Sinau persis babagan cara tuwuh ing pandhuan iki.

    Waca Liyane

  • Mina Lobata: Petasan Vine

    Vine merconacker, Mina lobata utawa ipomoea lobata, nyipta kembang semprotan kanthi warna sing apik banget. Pandhuan nuduhake sampeyan cara tuwuh!

    Waca Liyane