Napa Badan Kecantikan Anyar Rihanna Bisa Ngganti Babagan Rambut lan Rias

Nalika sampeyan Rihanna, ora cukup kanggo ngluncurake pirang-pirang wewangian , collab makeup sing wis payu karo MAC, lan garis kaendahan mbesuk isih misterius . Penyanyi kasebut mung debut karo agensi bakat dhewe, sing diarani Fr8me . Perusahaan ing Los Angeles makili hairstylists, dandanan, manikuris, dandan, fotografer, lan penata mode. 'Rambut, dandanan lan gaya duwe peran penting ing kreativitas,' RiRi nerangake ing Reporter Hollywood , sing ngumumake kabar kasebut. 'Aku melu banget karo bagean saka prosesku, mula agensi iki minangka barang organik sing kudu daklakoni.' Saliyane makili jeneng-jeneng sing wis ditemtokake ing bisnis kecantikan, Fr8me uga kudu terus maju ing sabanjure. 'Kita cukup beruntung duwe sawetara seniman paling apik ing Fr8me,' ujare Rihanna ing artikel kasebut, 'Nanging aku uga duwe titik alus kanggo nemokake bakat anyar kanthi katrampilan luar biasa.' Mitra pengelola Fr8me, Benoit Demouy, nyathet yen kekarone bakal ditrapake kanggo para seniman kanthi pandherek online gedhe: 'Kita bakal njupuk artis dandanan kanthi 500.000 pandhereke tinimbang wong liya.'



Sawise mriksa karya seniman wis mlebu karo Fr8me , kita yakin RiRi bisa nggegirisi adegan kecantikan kanthi serius. Nalika kabeh ngasilake karpet abang lan editorial sing apik banget, sawetara uga seneng meksa amplop kasebut kanthi kreasi seni sing apik banget. Sawetara momen kaendahan selebriti sing tanggung jawab kanggo:

Artis riasan Mylah moral minangka dalang ing wayahe lipstik ireng Rihanna sing nggumunake nalika mbukak karya seni album anyar wulan kepungkur.



Gambar bisa uga ngemot Kaos Lengan lan Pakaian Pria Rihanna Face

Desainer penata rambut lan perhiasan Patricia morales , sing kerja bareng Evan Rachel Wood lan Fergie, ngrancang busur rambut irung babi khusus sing dipakai Miley Cyrus ing VMA 2015. (Kredit kanggo buntut kuda sing nyata yaiku hairstylist Gregory Russell ). Dheweke uga ngrancang siji iki .

Gambar bisa uga ngemot Dolanan Boneka Pakaian lan Kepala



Lan hairstylist Marcia Hamilton , sing tanggung jawab kanggo gaya rambut Jada Pinkett Smith sing apik sajrone Paris Fashion Week , yakin Kakaisaran lintang Taraji P. Henson kanggo nyoba rambut sing ungu nalika musim panas.

Foto sing dikirim dening taraji p henson (@tarajiphenson) tanggal 27 Jun 2015 jam 5 47 sore PDT

Dheweke uga nggawe seni rambut pelangi sing adhem banget iki ing Willow Smith.



Foto sing dikirim dening Marcia Hamilton (@marciahamilton) tanggal 6 Jul 2015 jam 1:43 PDT

Siji prekara sing jelas: Yen Rihanna ana hubungane, rambut lan dandanan ora arep bosen ing wektu cedhak. Tetep dielingi, jagad.

Pengin ngerti apa sing saiki tren? Priksa Indeks Lipstik: