Sampeyan Ora Bakal Pracaya Gampang Kylie Jenner Dadi Lipstik

Gambar iki bisa ngemot Kosmetik Lipstik Rambut Rambut Manungsa Wajah Manungsa lan Kylie Jenner

Yen sampeyan wis ngetutake warta paling anyar Kylie Jenner Lip Kit (lan yen ora tekan blog Lip Kit kita ), sampeyan bakal ngerti manawa Kar-Jenner sing paling enom babagan lipstik peteng saiki. Dadi, dheweke mbukak rong warna ireng sing beda sajrone sawetara minggu kepungkur: matte ireng ireng sing diarani Dead of Knight lan metalik biru-ireng sing diarani KyMajesty. Saiki, akeh latar mburi sing ana ing mburine wis katon, lan kita kudu ujar, pancen lucu banget - lan yen ana apa-apa, kabeh uga bisa dihubungi.

maskara paling apik ing pasar



Jenner ngumumake ing Instagram akhir minggu iki yen dheweke wis suwe dadi penggemar lipstik ireng, nanging bisa nggawe tangan mateng kanthi warna matte peteng angel banget. Mesthine, yen sampeyan Kylie Jenner, jawaban kanggo masalah kasebut yaiku sampeyan dhewe. Nanging sadurunge dheweke bisa milih warna ing pabrike, dheweke nemokake solusi kanggo kabeh penggemar Pinterest sing wis nyoba paling ora sepisan sajrone dheweke urip. Dheweke disusupi. 'Lips Ireng Forever,' dheweke nulis. 'Aku nggunakake eyeliner ireng nalika ora gampang golek lipstik ireng matte.'

Konten Instagram

Ndeleng ing Instagram



Kita wis nate ngerteni nggunakake isin utawa eyeshadow minangka lipstik ing jiwit. (Lan sapa sing bisa lali pengakuane Taylor Swift babagan nggunakake Sharpie minangka eyeliner.) Nanging eyeliner minangka warna lambe matte minangka sing anyar. Hei, prawan kudu dilakoni, apa sing kudu ditindakake bocah wadon. Isih, kita ora bisa mbayangake yen gampang mudhun - sanajan dheweke iya duwe akses menyang pitung makeup makeup Kim Kardashian sing beda.



Tonton Charli XCX main Terobsesi utawa Ora Terkesan: